Sons of Anarchy

8.6 / 10
54 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7seizoenen/92afleveringen/2008 - 2014 
NetwerkFX
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Amazon
Looptijd:54 min20082014 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:FX
Sons of Anarchy is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FX. De serie ging in première op 3 september 2008.

Sons of Anarchy gaat over de Motorcycle Club. In de serie staan de clubleden centraal, in het bijzonder zowel het club- als het privéleven van Jax Teller, huidig vicepresident van de club en zoon van een van de oprichters. Naast dingen waar de club mee te maken krijgt, zien we ook het effect van de club op het stadje Charming en hoe de club het leven van de mensen in haar buurt beïnvloedt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 14
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 7
0 / 13

Recensies (7)

Sons of Anarchy - Seizoen 2

8.5

Sons of Anarchy - Complete serie

6.5

Nieuws (81)

Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Sons of Anarchy zijn binnenkort te bekijken op Amazon Prime Video.
dinsdag, 12:00
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni

Populaire reacties (88)

9
01 jul 2013
Sons of Anarchy moet wel de meest ondergewaardeerde serie ooit zijn. Ik sluit niet uit dat dit te maken heeft met het feit dat ‘t werd uitgezonden op RTL “Meerrr. Voorrr. Mannen." 7. Hier hangt toch een beetje dat voetbal-hooligan-crush-bierblikjes op m’n voorhoofd imago aan.
De realiteit is dat je dit kunststukje prima met je vriendin kunt kijken. Het is een soort van Bold & the Beautiful, maar dan met overbehaarde mannen van middelbare leeftijd die rondrijden op opgevoerde Kreidlers en hun geld verdienen met ‘t smokkelen van uit de kluiten gewassen klapperpistolen. Het mooie is dat SOA (what’s in a name) ieder seizoen ook nog ‘s beter wordt. Mooi, he? Ja, mooi. Heel mooi.
-
20 jul 2015
Echt een top serie, jammer dat het afgelopen is!

Vergelijkbare series

Vikings
24 stemmen
Banshee
16 stemmen
Game of Thrones
15 stemmen
The Shield
12 stemmen
Prison Break
10 stemmen