Sons of Anarchy

8.6 / 10
54 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sons of Anarchy verschijnt in juli op Amazon Prime Video

Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Sons of Anarchy zijn binnenkort te bekijken op Amazon Prime Video.

Sons of Anarchy ging in 2008 in première en eindigde in 2014 met een zevende seizoen. Alle zeven seizoenen zijn al te bekijken op Netflix, maar vanaf 15 juli verschijnt de gehele serie ook op Amazon Prime Video.

In Sons of Anarchy staan de clubleden van de Motorcycle Club centraal, in het bijzonder zowel het club- en privéleven van Jax Teller, huidig vicepresident van de club en zoon van een van de oprichters. In 2018 verscheen er een spin-off van Sons of Anarchy, Mayans MC (2018).

Vorige aflevering
Papa's Goods
Papa's Goods
07x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Vandaag, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Vandaag, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Vandaag, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Vandaag, 10:00
1