Sons of Anarchy

8.6 / 10
54 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Sons of Anarchy verschijnt in juli op Amazon Prime Video

Alle seizoenen van de Amerikaanse misdaadserie Sons of Anarchy zijn binnenkort te bekijken op Amazon Prime Video.

Sons of Anarchy ging in 2008 in première en eindigde in 2014 met een zevende seizoen. Alle zeven seizoenen zijn al te bekijken op Netflix, maar vanaf 15 juli verschijnt de gehele serie ook op Amazon Prime Video.

In Sons of Anarchy staan de clubleden van de Motorcycle Club centraal, in het bijzonder zowel het club- en privéleven van Jax Teller, huidig vicepresident van de club en zoon van een van de oprichters. In 2018 verscheen er een spin-off van Sons of Anarchy, Mayans MC (2018).

Vorige aflevering
Papa's Goods
Papa's Goods
07x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00