Six

7.7 / 10
43 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
22 feb 2019
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
4 dec 2018
Acteur Walton Goggins komt naar FOX. Volgens The Hollywood Reporter speelt hij in seizoen twee van Deep State.
1 sep 2018
Ook voor de maand augustus hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 jul 2018
Six is een militaire dramaserie van de zender History. De serie ging in première in januari 2017 en momenteel is het tweede seizoen te zien.
30 jun 2018
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 25 juni tot en met 1 juli voor je op een rijtje gezet.
2 jul 2018
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
5 jun 2018
Ook voor de maand mei hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
26 apr 2018
1
Al in het weekoverzicht 14-2017 liet MijnSerie weten dat er een nieuwe serie aan zat te komen gebaseerd op de film The Purge, nu is er eindelijk meer nieuws bekend gemaakt. USA Network en Syfy hebben eindelijk meer...
2 mrt 2018
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood, MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 24 tot en met 30 juli verzameld. Weetjes: In de Apple App Store is Netflix de best...
31 jul 2017
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood, MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 10 tot en met 16 juli verzameld. Weetjes: Het was de bedoeling om een derde en...
17 jul 2017
Van Fox tot The CW, alle grote vijf de netwerken hebben een pilot op stapel staan met een militair thema. Het leger is hot. Elk van de vijf grote netwerken hebben een pilot die een militair thema hebben dit jaar. ABC...
4 apr 2017
3