She-Hulk: Attorney at Law

6.9 / 10
30 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkDisney+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20222022 (Beëindigd)
Netwerk:Disney+
She-Hulk: Attorney at Law is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 18 augustus 2022.

Jennifer Walters navigeert door het gecompliceerde leven van een alleenstaande, 30-jarige advocaat die toevallig ook een groene twee meter lange superkrachtige hulk is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1

Populaire reacties (13)

avatar BlackBiker
6
19 aug 2022
Verrassend leuk! Weer zo'n serie waar ik me niets van had voorgesteld, want Marvel. En ben inmiddels wat Marvel moe. Maar deze eerste aflevering verraste mij echt door de humor. Echt hardop gelachen. Slapstick, situatie komedie, scherpe woordgrappen, alles zit er in. De chemie tussen Ruffalo en Maslany is ook goed. Ze lijken elkaar goed aan te voelen, wat de humor ten goede komt.

En het blijkt ook wel wat een goede actrice Tatiana Maslany is dat ze zelfs van zo'n onzin stripfiguur iets erg leuks weet te maken. Ook als je geen stripliefhebber bent en wat moe begint te worden van de overload aan superhelden van de laatste jaren, kan je deze toch zeker gaan kijken, als je tenminste wel van humor houdt.
avatar Faceman
6
24 sep 2022
Na de eerste aflevering was ik nog erg enthousiast over de serie, leuke humor en een keer wat anders, maar na 6 afleveringen is dat een stuk minder. Geen idee waar de serie heen wil, ik kan in ieder geval geen rode draad ontdekken en het gaat steeds verder van de andere Marvel films en series afstaan. Eigenlijk is Tatiana Maslany het enige goede aan de serie.
She-Hulk: Attorney at Law