Santa Clarita Diet

7.5 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Santa Clarita Diet eind maart bij Netflix

Het derde seizoen van komedieserie Santa Clarita Diet is vanaf 29 maart te zien bij Netflix en bestaat uit tien afleveringen.

Santa Clarita Diet gaat over Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore), een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson). Nadat Sheila overlijdt en op een of andere manier weer opstaat uit de dood, heeft ze enorme trek in mensenvlees gekregen. Terwijl Joel haar helpt met het uitzoeken van nieuwe slachtoffers, probeert het stel de oorzaak van haar merkwaardige wensen te achterhalen.

Santa Clarita Diet is bedacht door Victor Fresco, die eerder werkte aan komedieseries als Better Off Ted en My Name Is Earl.

Vorige aflevering
The Cult of Sheila
The Cult of Sheila
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
15 feb 2019 16:02 -
Dat gaat weer een binge dagje met veel gelach worden :)
Reageer
avatar_TnTNL
18 feb 2019 08:14 -
Mooi! Tegen die tijd ben ik waarschijnlijk net een poosje klaar met seizoen twee!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00