Santa Clarita Diet

7.5 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Santa Clarita Diet eind maart bij Netflix

Het derde seizoen van komedieserie Santa Clarita Diet is vanaf 29 maart te zien bij Netflix en bestaat uit tien afleveringen.

Santa Clarita Diet gaat over Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore), een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby (Liv Hewson). Nadat Sheila overlijdt en op een of andere manier weer opstaat uit de dood, heeft ze enorme trek in mensenvlees gekregen. Terwijl Joel haar helpt met het uitzoeken van nieuwe slachtoffers, probeert het stel de oorzaak van haar merkwaardige wensen te achterhalen.

Santa Clarita Diet is bedacht door Victor Fresco, die eerder werkte aan komedieseries als Better Off Ted en My Name Is Earl.

Vorige aflevering
The Cult of Sheila
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
15 feb 2019 16:02 -
Dat gaat weer een binge dagje met veel gelach worden :)
Reageer
avatar_TnTNL
18 feb 2019 08:14 -
Mooi! Tegen die tijd ben ik waarschijnlijk net een poosje klaar met seizoen twee!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
Vandaag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
Vandaag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 11:59
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Brooklyn Nine-Nine is een Amerikaanse komische politieserie van de zender NBC. Op 6 februari 2020 gaat het zevende seizoen van start.
Vandaag, 10:00
Nickelodeon en Netflix hebben een meerjarig samenwerkingscontract getekend. Onderdeel van de afspraak is onder meer een exclusieve spin-off van de serie SpongeBob SquarePants.
Vandaag, 09:00