Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Santa Clarita Diet krijgt derde seizoen bij Netflix

Er komt een derde seizoen van komedieserie Santa Clarita Diet. Netflix heeft dat dinsdag bevestigd. Het derde seizoen zal in 2019 te zien zijn.

Komedieserie Santa Clarita Diet gaat over Joel en Sheila, een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby. Sheila, gespeeld door Drew Barrymore, transformeert in een zombie en heeft daarom de hele dag trek in bloed. Mensenbloed. Ondertussen probeert het gezin zo normaal mogelijk te functioneren en is het koppel ‘gewoon’ actief als makelaar. In het tweede seizoen kwam er juist op dit vlak concurrentie in hun wijk.

Video on youtube


Het verhaal is nog lang niet klaar, zo liet showrunner Victor Fresco al weten rondom de lancering van het tweede seizoen. Dat was in maart en Netflix heeft slechts twee maanden nodig gehad om te besluiten een derde seizoen van Santa Clarita Diet te bestellen. Daar kan snel aan gewerkt gaan worden, want Fresco meldde in maart dat hij al bezig was met schrijven. “Er zijn altijd meer verhalen. Het eerste en tweede seizoen vonden allebei plaats in een tijdsbestek van telkens twee weken. Er is dus nog heel veel te vertellen.”

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen van ongeveer dertig minuten en is omstreeks maart 2019 te zien.
Vorige aflevering
The Cult of Sheila
The Cult of Sheila
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
09 Mei 2018 13:51 -
Laten we inderdaad hopen dat we niet weer langer dan een jaar moeten wachten zoals bij de meeste Netflix series (Jessica Jones, The OA)
Reageer
Santa Clarita Diet