My Name Is Earl

7.2 / 10
24 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
4seizoenen/96afleveringen/2005 - 2009 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:24 min20052009 (Beëindigd)
Genres:MisdaadKomedie
Netwerk:NBC
My Name Is Earl is een Amerikaanse komische misdaadserie van de zender NBC. De serie ging in première op 20 september 2005.

My Name Is Earl draait om Earl Hickey (Jason Lee). Hij is een notoire dief en heeft in zijn leven net één foutje teveel gemaakt. Desondanks zorgt een omkeer van het lot ervoor dat hij iets meemaakt wat zijn leven drastisch verandert. Earl wint 100.000 dollar met een kraslot, maar wordt nog geen 10 seconden later aangereden door een oud vrouwtje in een auto. Hij verliest daarbij het winnende lot en hij belandt in het ziekenhuis.

In het ziekenhuis ziet hij op televisie Last Call with Carson Daly waar Carson zegt dat zijn succes een rechtstreeks gevolg is van het feit dat hij goede dingen voor mensen doet. Hij noemt het een kwestie van karma. Hierdoor gaat Earl zijn leven en vooral zijn ongeluk in het licht van karma bekijken, en in de hoop op een beter leven maakt hij een lijst met alle slechte dingen die hij ooit mensen heeft aangedaan, beginnend bij Kenny James (gastrol, Gregg Binkley), een oud-klasgenoot die Earl vroeger altijd pestte.

Samen met kansloze broer Randy (Ethan Suplee) en de sexy Catalina (Nadine Velazquez) gaat Earl de strijd aan met "de lijst". Zelfs Darnell (Eddie Steeples), de eigenaar van de krab-keet waar Earl geregeld een biertje pakt, biedt zijn hulp aan. Alleen Earls ex-vrouw Joy (Jaime Pressly) wil geen poot uitsteken, tenzij ze er zelf beter van wordt.

Ondanks zijn schijnbaar beperkte intelligentie is Earl vreemd genoeg erg effectief in het aanpakken van de lijst.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 27

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Name Is Earl.

Nieuws (1)

Het vierde seizoen van My Name Is Earl is vanaf vandaag te koop op dvd. My Name Is Earl In dit nieuwe seizoen gaat de sympathieke 'loser' Earl verder met zijn hilarische waslijst vol slechte daden die hij goed moet...
1 sep 2010

Populaire reacties (3)

7.8
02 apr 2020
De serie eindigde inderdaad met een cliffhanger.
Mocht je willen weten hoe de maker de serie wilde laten eindigen dan kan je dat hier teruglezen: https://tvseriesfinale.com/tv-show/my-name-is-earl-how-the-cancelled-nbc-series-would-have-ended/
-
28 mrt 2014
Geweldige serie helaas op een cliffhanger geeindigt maar toch waard om te kijken!

Vergelijkbare series

Family Guy
2 stemmen
Scrubs
2 stemmen
The Simpsons
2 stemmen
Futurama
2 stemmen