Better Off Ted

7.5 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/26afleveringen/2009 - 2010 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:22 min20092010 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:ABC
Better Off Ted is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 18 maart 2009.

Better Off Ted speelt zich af op de werkvloer van de Research & Development-afdeling van de multinational Veridian Dynamics: een bedrijf dat meer belang hecht aan winst dan aan ethiek. Het centrale personage is Ted Crisp (gespeeld door Jay Harrington). Hij is hoofd van de R&D-afdeling en houdt onder meer toezicht op het werk van onderzoekers Lem (Malcolm Barrett) en Phil (Jonathan Slavin) en producttester Linda Zwordling (Andrea Anders). Zelf moet hij verantwoording afleggen aan zijn baas Veronica Palmer (Portia de Rossi). Veridian Dynamics probeert haar nieuwe producten bij voorkeur uit op haar eigen medewerkers, en nadat een test met cryonisme op onderzoeker Phil mislukt, begint Ted vraagtekens te zetten bij de bedrijfsethiek. Hierin wordt hij gesteund door Linda, die haar onvrede over het bedrijf uit door kleine daden van verzet. Veronica handelt daarentegen zonder gewetensbezwaren in het belang van Veridian Dynamics, praat fouten van het bedrijf goed en probeert schadeclaims voor te zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Better Off Ted.

Nieuws (5)

Het derde seizoen van komedieserie Santa Clarita Diet is vanaf 29 maart te zien bij Netflix en bestaat uit tien afleveringen.
15 feb 2019
2
Het vijfde seizoen van Arrested Development is de laatste acteerklus van Portia de Rossi. Dat verklaarde de actrice woensdag in de talkshow van haar echtgenote, Ellen DeGeneres.
17 mei 2018
2
Elke week zijn er honderden nieuwsberichten over de nieuwste series, cast updates, programmawijzigingen en nog veel meer. Als TV fan heb je natuurlijk niet al te veel tijd over naast het kijken van al die series om...
24 jan 2014
5

Vergelijkbare series

Friends
3 stemmen
Chuck
2 stemmen