Santa Clarita Diet

7.5 / 10
28 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Santa Clarita Diet krijgt geen vierde seizoen

Netflix heeft besloten om geen vierde seizoen te bestellen van de komedieserie Santa Clarita Diet.

De streamingdienst heeft een maand na het uitbrengen van het derde seizoen besloten om de zwarte komedie met Drew Barrymore en Timothy Olyphant te cancelen. De serie die op 3 februari 2017 in première ging heeft drie seizoenen gehad met elk tien afleveringen. Santa Clarita Diet gaat over Joel en Sheila een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby. Wanneer Sheila een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten.In de horror komedieserie was Drew Barrymore voor het eerst in een serie te zien na een lange carrière in films. Ze verleende wel haar stemtalent aan twee animatieseries en ze was producent van de remake van Charlie's Angels uit 2011. Timothy Olyphant schreef in een Tweet dat hij verdrietig is dat de serie is gecanceld: "Ik ben verdrietig, mijn hart is gebroken, en het spijt me heel erg dat ik jullie in de steek laat. Santa Clarita Diet (SCD) is een geweldige serie geweest en ik ben heel dankbaar dat ik daar deel van uit mocht maken. SCD mag dan klaar zijn maar je hoeft nu in ieder geval niet te wachten om te zien wat er verder gaat gebeuren over een jaar. Proost op het volgende hoofdstuk in het leven."


(vLnR) CCO Netflix Ted Sarandos, Actice Drew Barrymore, uitvoerend producent Victor Fresco, Acteur Skyler Gisondo, Timothy Olyphant, actrice Liv Hewson en VP Originele Series Netflix Cindy Holland.
Vorige aflevering
The Cult of Sheila
The Cult of Sheila
03x10
Leuk?
0
4
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_madjack_kramer
27 apr 2019 11:39 -
Jammer
Reageer
avatar_renzoroy
27 apr 2019 12:25 -
heeeel jammer :(
Reageer
avatar_magoose
27 apr 2019 19:04 -
jammer
Reageer

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00