Quicksand

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Quicksand is een Zweedse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 5 april 2019.

Wanneer er een tragedie plaatsvindt op een middelbare school in een rijke buurt in Stockholm, wordt de alledaagse scholiere Maja Norberg gearresteerd en beschuldigd van moord. Langzaam komen niet alleen de details over die dag naar boven, maar ook over haar relatie met Sebastian Fagerman en zijn disfunctionele familie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

Quicksand - Seizoen 1

9

Quicksand - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (10)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
di 6 augustus
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
5 apr 2019

Populaire reacties (6)

10
13 apr 2019
Super
10
12 apr 2019
Supergoeie serie!

Vergelijkbare series

The Sinner
4 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Sherlock
1 stem