Quicksand

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser van Zweedse Netflix Original Quicksand

Netflix heeft een teaser gepresenteerd van de eerste Zweedse Netflix Original serie Quicksand.

Quicksand is gebaseerd op de gelijknamige bestseller (Störst av allt) van Malin Persson Giolito. De serie is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Wanneer er een tragedie plaatsvindt op een middelbare school in een rijke buurt in Stockholm, wordt de alledaagse scholiere Maja Norberg gearresteerd en beschuldigd van moord. Langzaam komen niet alleen de details over die dag naar boven, maar ook over haar relatie met Sebastian Fagerman en zijn disfunctionele familie.

De hoofdrollen in de serie Quicksand worden gespeeld door Hanna Ardéhn als Maja en Felix Sandman als Sebastian. Quicksand is geregisseerd door Per-Olav Sørensen en Lisa Farzaneh. Camilla Ahlgren is verantwoordelijk voor het script.

Vorige aflevering
The Witnesses
The Witnesses
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00