Quicksand

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser van Zweedse Netflix Original Quicksand

Netflix heeft een teaser gepresenteerd van de eerste Zweedse Netflix Original serie Quicksand.

Quicksand is gebaseerd op de gelijknamige bestseller (Störst av allt) van Malin Persson Giolito. De serie is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Wanneer er een tragedie plaatsvindt op een middelbare school in een rijke buurt in Stockholm, wordt de alledaagse scholiere Maja Norberg gearresteerd en beschuldigd van moord. Langzaam komen niet alleen de details over die dag naar boven, maar ook over haar relatie met Sebastian Fagerman en zijn disfunctionele familie.

De hoofdrollen in de serie Quicksand worden gespeeld door Hanna Ardéhn als Maja en Felix Sandman als Sebastian. Quicksand is geregisseerd door Per-Olav Sørensen en Lisa Farzaneh. Camilla Ahlgren is verantwoordelijk voor het script.

Vorige aflevering
The Witnesses
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00