Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ bestelt nieuwe thrillerserie Prime Target

The White Lotus en One Day doorbraak-acteur Leo Woodall leidt de nieuwe Apple TV+ thrillerserie Prime Target tegenover Black Adam-actrice Quintessa Swindell.

Prime Target gaat over een jonge wiskunde afgestudeerde die het geheim van priemgetallen ontdekt. De thrillerserie heeft Ridley Scott onder de uitvoerend producenten. De serie is gemaakt door Sherlock-schrijver Steve Thompson.Woodall (foto), die na zijn optredens in HBO's The White Lotus en de nieuwe Netflix-serie One Day een nieuw moment beleeft, is een afgestudeerde wiskundige, Edward Brook, die op het punt staat te slagen in het vinden van een patroon in priemgetallen, dat de sleutel zou zijn tot elke computer ter wereld.

Al snel begint hij te beseffen dat een onzichtbare vijand zijn idee probeert te vernietigen nog voor het geboren is, wat hem in de baan van Taylah Sanders (Swindell) werpt, een vrouwelijke NSA-agent die tot taak heeft het gedrag van wiskundigen in de gaten te houden en erover te rapporteren. Samen beginnen ze de verontrustende samenzwering op te lossen.

De cast bestaat uit Stephen Rea (The Stranger (2020)), David Morrissey (The Walking Dead), Martha Plimpton (The Regime), Sidse Babbett Knudsen (Borgen), Jason Flemyng (A Town called Malice), Harry Lloyd (Marcella), Ali Suliman (Tom Clancy's Jack Ryan), Fra Fee (Marvel's Hawkeye) en Joseph Mydell (The Castaways).

Schrijver en regisseur Brady Hood (Great Expectations (2023), Top Boy) regisseerde alle acht afleveringen en is ook uitvoerend producent. Napoleon-regisseur Scott is uotvoerend producent samen met Marina Brackenbury, David W. Zucker, Ed Rubin, Beth Pattinson, Emma Broughton, Yariv Milchan, Arnon Milchan en Michael Schaefer. Serieproducent is Laura Hastings-Smith, die ook als uitvoerend producent optreedt.

De serie wordt geproduceerd vanuit het kantoor van New Regency in Londen. Het bedrijf maakte ook The Beast Must Die met hoofdrolspeelster Cush Jumbo voor AMC en BritBox.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst