Top Boy

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2011 - 2013 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20112013 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Channel 4
Top Boy is een Britse dramaserie van Channel 4. De serie ging in première op 31 oktober 2011.

Top Boy gaat over de sociale wijk Summerhouse in Oost-Londen waar is de lokale drugshandel goeddeels in handen is van Dushane. Maar hij wil nog hogerop. Om 'top boy' te worden en zijn rivalen uit te schakelen gaat hij in zee met de beruchte drugsbaron Bobby Raikes. In dezelfde ruige buurt probeert de 13-jarige Ra’Nell op het rechte pad te blijven – en uit de buurt van types als Dushane, die minderjarige hulpjes goed kunnen gebruiken. Maar als zijn moeder in de psychiatrie belandt en Ra’Nell het plots alleen moet rooien, en zijn beste vriend wél bij de bende gaat, wordt het een stuk moeilijker om te weerstaan aan de verleiding
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Top Boy.

Populaire reacties (12)

avatar gumstarr
9
10 okt 2013
Het is The Wire, maar dan in de Bijlmer van Londen. De Hopi Boys, maar dan met een ghetto cockney accent. Heel veel rauwer dan dit gaat het niet worden. Het is rauwer dan je tong na het likken aan een heel pak café noirs. Rauwer dan je billen na 200 kilometer fietsen zonder zeempje in je broek. Rauwer dan een koe die rechtstreek van ‘t weiland de tartaarmachine in wandelt.
avatar mvdl85
8
26 sep 2019
Seizoen 3 is ijzersterk!

Vergelijkbare series

Breaking Bad
4 stemmen
Bates Motel
3 stemmen
Suburra
3 stemmen
Top Boy