Penoza

8.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 15:00
1
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari.
wo 15 januari
De in Nederland geïnitieerde internationale vampierenserie Heirs of the Night, met onder anderen Anna Drijver en Monic Hendrickx, heeft de interesse gewekt van de Amerikaanse streamingdienst Amazon.
do 9 januari
De laatste MijnSerie Podcast van 2019 is een feit. Met uiteraard 'de serie van de maand', het nieuwsoverzicht, speciale aandacht voor 'de serie van het jaar verkiezing' en w.v.t.t.k.! Kortom, genoeg serievertier met Peter en Mandy.
ma 23 december
11
Luther, de steun en toeverlaat van Carmen, krijgt zijn eigen serie: Doodstil. We kennen Luther in Penoza als keihard en loyaal tot op het bot, maar hoe is hij die zwijgzame killer eigenlijk geworden?
wo 18 december
2
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari 2020.
do 12 december
1
CBS Studios in de Verenigde Staten en AVROTROS werken samen aan de bewerking van het boek Bestseller Boy van auteur Mano Bouzamour, een Nederlandse schrijver en columnist.
wo 4 december
AVROTROS start op 11 januari met het uitzenden van Heirs of the Night, de internationale vampierenserie die de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen heeft gemaakt.
2 nov 2019
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
22 sep 2019
De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
16 sep 2019
2
De televisieserie Penoza was vijf seizoenen lang te zien bij KRO-NCRV. In 2017 werd de laatste aflevering vertoond. Maar nu komt er een speelfilm als vervolg, met als titel Penoza: The Final Chapter.
15 sep 2019
1
In november start bij KRO-NCRV op NPO 1 de nieuwe zestiendelige dramaserie Dit zijn wij, gebaseerd op de Amerikaanse NBC-hit This Is Us.
14 sep 2019