Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer Penoza toont eerste details over film

De televisieserie Penoza was vijf seizoenen lang te zien bij KRO-NCRV. In 2017 werd de laatste aflevering vertoond. Maar nu komt er een speelfilm als vervolg, met als titel Penoza: The Final Chapter.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

Carmen van Walraven leeft nog en ze woont in Canada. Dat is wat we tot nog toe wisten van de Penoza-film, die 28 november in de bioscoop verschijnt. De nieuwe trailer geeft meer informatie prijs. Zo zien we onder meer dat de familie Van Walraven herenigd wordt in een voetbalstadion.

Fans van de serie Penoza, die op zijn hoogtepunt meer dan één miljoen kijkers wist te boeien op televisie, hebben er twee jaar op moeten wachten. Hoe loopt het af met drugskoningin Carmen van Walraven (een rol van Monic Hendrickx) en haar familie? In het vijfde en laatste seizoen viel ze van een boot af.

Carmen werd daarna in het slotseizoen in het bijzijn van haar familie begraven. Des te groter is de shock als haar kinderen in de film ontdekken dat hun moeder nog in leven is. En niet alleen Carmens kinderen zijn stomverbaasd als ze weer opduikt in Nederland, ook haar grootste rivalen weten niet waar ze het moeten zoeken.

Dutch FilmWorks heeft een trailer van de film gelanceerd. Deze werd allereerst in Pathé Arena vertoond aan 150 die-hard Penoza-fans, in aanwezigheid van hoofdrolspelers Monic Hendrickx en Raymond Thiry.

Video on youtube


In de trailer zien we dat er een overval wordt gepleegd in de eetgelegenheid waar Carmen nu werkt. Niet veel later zitten haar handen onder het bloed en is ze gearresteerd. Haar familie ziet beelden van de arrestatie op televisie. Vervolgens wordt de ‘zwarte weduwe’ uitgeleverd aan Nederland en de politie wil haar in contact brengen met haar gezin. Dit gebeurt uiteindelijk in een voetbalstadion.

Het lijkt erop dat Carmen weer betrokken raakt in het drugsmilieu. We zien ook onder anderen haar assistenten Berry en Luther weer terug. Haar familie lijkt zich ook dieper in haar dubieuze zaken te storten. Zo roept zoontje Boris: “Ze kan ons er niet buiten houden, dat heeft ze nooit gekund”. Ook zien we een shot waarin de kinderen van Carmen zich bewapenen.

Het langverwachte filmvervolg op de televisieserie Penoza draait dus vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen. Dat hebben producenten NL Film en distributeur Dutch FilmWorks bevestigd.
Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
16 sep 2019 10:44 -
De trailer ziet er heel vet uit!
Reageer
Penoza