Penoza

8.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Penoza-film in november in de bioscoop

Het langverwachte filmvervolg op de televisieserie Penoza draait vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen.

De opnamen voor de film starten eind maart en de casting is in volle gang. Dat hebben producenten NL Film en KRO-NCRV en distributeur Dutch FilmWorks bekendgemaakt.

"Er zullen bekende karakters uit verschillende seizoenen terugkeren en er worden spannende nieuwe personages toegevoegd", beloven de makers. Wie de bekende personages zijn, blijft vooralsnog geheim. Regisseur Diederik van Rooijen liet eerder wel weten dat "alle acteurs die we wilden, ja hebben gezegd".

De film grijpt terug op de vijf televisieseizoenen die tussen 2010 en 2017 op televisie te zien waren. Wat het verhaal exact is, willen de makers nog niet zeggen. "Maar het leven van de familie Van Walraven wordt overhoop gehaald wanneer het noodlot toeslaat."

Het is de bedoeling dat de film voor de trouwe fans "een feest van herkenning wordt", maar ook niet-fans de kans biedt alsnog kennis te maken met hoofdpersonage Carmen van Walraven (Monic Hendrickx).

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
06 feb 2019 22:08 -
De serie was prima beëindigd na vijf seizoenen. Ik begrijp dan ook niet waarom er zo nodig een film moet komen. Net als bij de plannen om een Breaking Bad-film en een Sopranos-film te maken, houdt ik ook hierbij mijn hart vast. Het lijkt wel of acteurs/makers van een succesvolle serie maar geen afscheid kunnen nemen en gewoon verder gaan met hun leven. Dat geldt niet alleen voor Hollywood, maar nu ook hier blijkbaar.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00