Penoza

8.5 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Penoza-film in november in de bioscoop

Het langverwachte filmvervolg op de televisieserie Penoza draait vanaf 28 november in de Nederlandse bioscopen.

De opnamen voor de film starten eind maart en de casting is in volle gang. Dat hebben producenten NL Film en KRO-NCRV en distributeur Dutch FilmWorks bekendgemaakt.

"Er zullen bekende karakters uit verschillende seizoenen terugkeren en er worden spannende nieuwe personages toegevoegd", beloven de makers. Wie de bekende personages zijn, blijft vooralsnog geheim. Regisseur Diederik van Rooijen liet eerder wel weten dat "alle acteurs die we wilden, ja hebben gezegd".

De film grijpt terug op de vijf televisieseizoenen die tussen 2010 en 2017 op televisie te zien waren. Wat het verhaal exact is, willen de makers nog niet zeggen. "Maar het leven van de familie Van Walraven wordt overhoop gehaald wanneer het noodlot toeslaat."

Het is de bedoeling dat de film voor de trouwe fans "een feest van herkenning wordt", maar ook niet-fans de kans biedt alsnog kennis te maken met hoofdpersonage Carmen van Walraven (Monic Hendrickx).

Vorige aflevering
Episode 10
05x10
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
06 feb 2019 22:08 -
De serie was prima beëindigd na vijf seizoenen. Ik begrijp dan ook niet waarom er zo nodig een film moet komen. Net als bij de plannen om een Breaking Bad-film en een Sopranos-film te maken, houdt ik ook hierbij mijn hart vast. Het lijkt wel of acteurs/makers van een succesvolle serie maar geen afscheid kunnen nemen en gewoon verder gaan met hun leven. Dat geldt niet alleen voor Hollywood, maar nu ook hier blijkbaar.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00