Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Penoza: The Final Chapter binnenkort te zien bij Netflix

De film Penoza: The Final Chapter, het vervolg op Penoza, is vanaf begin juni te zien bij Netflix. Alle seizoenen van de misdaadserie zijn te zien bij NPO Plus.

In 2017 werd de laatste aflevering van Penoza uitgezonden, maar het verhaal ging twee jaar na het slot verder in de film. Vorig jaar verscheen in november Penoza: The Final Chapter, het filmvervolg op de vijf seizoenen van Penoza. Penoza: The Final Chapter is vanaf 4 juni te zien op Netflix.

Alle seizoenen van de misdaadserie, die op zijn hoogtepunt meer dan één miljoen kijkers wist te boeien op televisie, zijn terug te kijken bij NPO Plus. Na de film komt er ook een spin-off van Penoza, waarin Luther centraal staat. De spin-off wordt aan het einde van dit jaar verwacht.

**De trailer kan spoilers bevatten, als je de serie nog niet af hebt gekeken**
Video on youtube


Penoza speelt zich afspeelt in de wereld van de Nederlandse penoze en vertelt het verhaal van Carmen van Walraven. Als haar man, een beruchte drugsbaron, voor de ogen van hun jongste zoon wordt geliquideerd, neemt Carmen een drastisch besluit.
Vorige aflevering
Aflevering 10
Aflevering 10
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
31 Mei 2020 15:30 -
Leuk! Alle seizoenen gezien, maar de film nog niet. Hoewel ik het eigenlijk overbodig vond dat er een film kwam (serie had al een prima einde) wil ik hem toch wel zien.
Reageer
avatar_thoontje
05 jun 2020 11:26 -
Op de Belgische netflix staat hij niet in het aanbod jammer
Reageer
Penoza