Overspel

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/32afleveringen/2011 - 2015 
NetwerkVARA
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:50 min20112015 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:VARA
Overspel is een Nederlanse dramaserie van de zender Vara. De serie ging in première op 8 september 2011.

In ‘Overspel’ is de jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem (Fedja van Huêt). Willem is niet zomaar iemand, maar de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins), met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (2)

Overspel - Seizoen 3 (DVD)

8

Overspel - Seizoen 2

7.5

Nieuws (30)

CBS Studios in de Verenigde Staten en AVROTROS werken samen aan de bewerking van het boek Bestseller Boy van auteur Mano Bouzamour, een Nederlandse schrijver en columnist.
wo 4 december
Red Light is de titel van een nieuwe dramaserie waarin Carice van Houten en Halina Reijn volgend jaar te zien zullen zijn.
5 aug 2019
Netflix werkt momenteel aan de productie van de dramaserie Warrior Nun. Wanneer deze serie zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.
19 mrt 2019

Populaire reacties (5)

8
23 nov 2015
Aardige Nederlandse serie waarbij ik met name heb genoten van het acteerwerk van Kees Prins. Derde seizoen was voor mij wat overbodig, het had ook mogen eindigen na het tweede seizoen.
-
29 dec 2013
Wat is het 2de seizoen ook weer goed. Ben blij dat er ook een 3de seizoen komt.

Vergelijkbare series

Penoza
18 stemmen
Nieuwe Buren
9 stemmen
Smeris
7 stemmen
Vuurzee
5 stemmen