One Piece (2023)

8.3 / 10
58 min
Avontuur, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min2023 - heden
Genres:AvontuurComedy
Netwerk:Netflix
One Piece (2023) is een Amerikaanse avontuurlijke comedyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 31 augustus 2023.

In een zeevarende wereld gaat een jonge piratenkapitein op pad met zijn bemanning om de titel van Pirate King te behalen en de mythische schat One Piece te ontdekken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (7)

avatar 187bigmeat
9
1 sep 2023
Ik kijk en lees al jaren de anime en manga! One piece de serie van Netflix heeft mijn oprecht goed gedaan. En ik hoop dat netflix net zoals de anime en manga ons een lange reeks episodes gaat leveren. Want de serie is gelijk aan de anime en manga en volgt de zelfde verhaal lijn. Ook al zijn sommige dingen net iets afwijkend van het bron materiaal. Zoals arlongs en usops neus! Dit neemt niks weg van het feit dat dit de beste live verfilming van een anime en / manga is. Als fan weet ik wat er tekomen staat. En kan ik niet wachten op het vervolg.

De wereld zou 1 stuk beter zijn als we allemaal wat meer als LUFFY waren.

PS. Zo bij deze NETFLIX give us more Mugiwara!!!!!!!!!!!!!
avatar Futsudo
8.6
17 sep 2023
One Piece is de live-action Netflix verfilming van Eiichiro Oda's manga serie One Piece de best verkopende manga en best verkopende stripboeken serie ooit. Het zit vol met actie, fantasy en heeft een hele sterke verhaallijn. De casting maar ook de styling is geweldig. Ondanks de aparte stijl is deze serie verslavend om naar te kijken.

Vergelijkbare series

One Piece (2023)