Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Première- en startdatums comedyseries The Big Door Prize, Ted Lasso en The Afterparty

Maak je klaar om te lachen met Apple TV+. De streamingdienst deelt de première- en startdatums van drie van zijn comedyseries.

Met Chris O'Dowd (Get Shorty), Gabrielle Dennis (Luke Cage), Damon Gupton (The Last Days of Ptolemy Grey), Josh Segarra (AJ and the Queen), Christian Adam (DC's Stargirl), Sammy Fourlas (seriedebuut), Djouliet Amara (Devil in Ohio), Ally Maki (Marvel's Cloak & Dagger)) en Crystal R. Fox (Big Little Lies) in de hoofdrollen, is de nieuwe comedyserieThe Big Door Prize van David West Read (Schitt's Creek) gebaseerd op de roman van M.O. Walsh.

Het vertelt het verhaal van een stadje nadat een machine op mysterieuze wijze verschijnt in de winkel. De machine beweert gebruikers hun ware levenspotentieel te vertellen.

Een specifieke premièredatum wordt later bekendgemaakt, maar de nieuwe serie komt ergens in het voorjaar van 2023.

The Afterparty

The Afterparty keert terug voor het tweede seizoen met Tiffany Haddish, Sam Richardson, Zoë Chao, Elizabeth Perkins, Zach Woods, Paul Walter Hauser, Poppy Liu, Anna Konkle, Jack Whitehall, Vivian Wu, John Cho en Ken Jeong.

Het tweede seizoen van de moordmysterie-comedyserie draait om de nasleep van de moord op een bruidegom op zijn bruiloft. Detective Danner (Haddish) keert terug om Aniq (Richardson) en Zoë (Chao) te helpen de gasten te ondervragen en de moordenaar te vinden. Nieuwe afleveringen komen vanaf vrijdag 28 april.

Ted Lasso

Ted Lasso keert dit voorjaar terug voor zijn derde seizoen. De serie, met Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster, Nick Mohammed en Sarah Niles in de hoofdrollen, volgt een Amerikaanse voetbalcoach (Sudeikis) die wordt ingehuurd om een Engels Premier League-team te leiden zonder enige ervaring als voetbalcoach.

Een specifieke premièredatum voor seizoen drie wordt later bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe Apple TV+-comedyserie The Big Door Prize.
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst