Devil in Ohio

7.4 / 10
42 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Netflix
Devil in Ohio is een Amerikaanse miniserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 2 september 2022.

Volgt ziekenhuispsychiater Dr. Suzanne Mathis, die onderdak biedt aan een meisje dat is ontsnapt aan een mysterieuze sekte, Mae. Haar wereld staat op zijn kop als de komst van het vreemde meisje haar eigen familie dreigt te verscheuren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (3)

avatar italklaas
7.6
27 okt 2022
Normaal zou ik nooit naar een serie als deze kijken. Totaal niet mijn ding. En dan ook nog Miss Bones in de hoofdrol. Ik heb haar altijd een verschrikkelijke actrice gevonden. Misschien een biertje teveel op en toch besloten deze serie te gaan kijken. Af en toe moet je eens buiten je comfortzone stappen. En ja... ik vond het wel wat hebben. Zat wel goed in elkaar, hier en daar een beetje TE Amerikaans (en daar walg ik van), maar alles bij elkaar was het geen weggegooide tijd. Toch wel een aanradertje...
avatar Camietje
6
9 sep 2022
Ik vind haar overtuigend in Devil in Ohio.

Vergelijkbare series

The Blacklist
3 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Dexter
1 stem
Bones
1 stem
Arrow
1 stem
Devil in Ohio