Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS maakt datums herfstschema 2020 bekend

Na The CW, NBC en ABC komen ook FOX en CBS met de datums voor hun herfstprogrammering. De Eye-zender kwam in mei al met de plannen voor het herfstseizoen 2020. Dat bleek een beetje te optimistisch.

Want ook CBS kan niet om de nieuwe werkelijkheid heen dat Covid-19 de schema's behoorlijk in de war gooit. Productie die niet of veel te laat zijn gestart zorgt er voor dat de Eye-zender ook niet met een gebruikelijk herfstschema komt dit jaar.

CBS komt net als ABC met veel ongescripte programma's al zitten er wel drie gescripte series bij. CBS had al aangekondigd dat All Rise, B Positive, Blue Bloods, Bob Hearts Abishola, Bull (2016), The Equalizer (2020), Evil, FBI, FBI: Most Wanted, MacGyver (2016), Magnum, P.I., Mom, NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, The Neighborhood, Seal Team, S.W.A.T. (2017), The Unicorn en Young Sheldon dit najaar van start zullen gaan. Waarschijnlijk zal dat dan in oktober of november zijn. Maar dat hangt er van af of de cast en crew van de serie veilig kunnen filmen in verband met het corona virus.

Hieronder het schema* zoals CBS die heeft aangekondigd;

Woensdag 9 september
20.00 - Big Brother - Seizoen 22b
21.00 - Love Island (US) - Seizoen 2b

Maandag 21 september
22.00 - Manhunt - Seizoen 2 Deadly Games

Donderdag 24 september
22.00 - Star Trek: Discovery - Seizoen 1

Vrijdag 2 oktober
21.00 - Undercover Boss (US) - Seizoen 10

Maandag 12 oktober
21.00 - One Day at a Time (2017) - Seizoen 4

Woensdag 14 oktober
21.00 - The Amazing Race - Seizoen 32

* Alles onder voorbehoud.Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
28 aug 2020 17:16 -
Je zal maar in Amerika speciaal een abonnement op CBS All Access hebben genomen voor de nieuwe Star Trek-serie Discovery destijds. En nu lezen dat hij op de 'gewone' CBS zal worden uitgezonden. Weg geld, haha.
Reageer

Laatste nieuws

Er zal geen derde seizoen van Mindhunter verschijnen bij Netflix, uitvoerend producent David Fincher sprak zich uit over de toekomst van de misdaadserie.
Vandaag, 12:00
De nieuwe Amerikaanse misdaadserie Your Honor (US) gaat begin december in première bij Showtime. Er is ook een trailer te bekijken.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de complete serie inclusief film van Downton Abbey. We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
3
Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 15:00
Spectrum heeft de zesdelige serie The Second Wave besteld. Robert en Michelle King bedachten en schreven de serie, over de tweede golf van het coronavirus.
Gisteren, 14:00
2
Het tweede seizoen van de griezelige Apple TV+ serie van M. Night Shyamalan, Servant, heeft een startdatum gekregen en een spookachtige aankondigingsvideo.
Gisteren, 13:00