Manhunt

7.8 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2017 - heden
NetwerkSpectrum
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min2017 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:Spectrum
Manhunt is een Amerikaanse anthologieserie van de zender Spectrum (voorheen Discovery Channel). De serie ging in première op 1 augustus 2017.

Geïnspireerd door daadwerkelijke gebeurtenissen, neemt deze serie anthologieën over ware misdaad een diepe duik in de duistere, verwrongen geesten van terroristen en volgt ze de dappere zielen die op hen jagen.

In Manhunt: Unabomber (seizoen 1) is Paul Bettan te zien als bommenmaker Ted Kaczynski, die zijn slachtoffers door middel van in postpakketjes verstopte explosieven om het leven bracht. Sam Worthington geeft gestalte aan Jim Fitzgerald, de FBI-agent die het manifest van de extreem intelligente en hoogopgeleide Kaczynski succesvol wist te analyseren en zo een groot aandeel had in zijn arrestatie.

Manhunt: Deadly Games (seizoen 2) gaat over de grootste en meest complexe klopjacht in Amerika - de zoektocht naar de Atlanta Olympische bomlegger uit 1996 Eric Rudolph (Huston) - en de mediagekte die het leven van Richard Jewell (Britton) op zijn kop zet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Manhunt - Seizoen 1

9

Nieuws (6)

Ook in de week van 31 mei tot en met 6 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 22 van 2021.
ma 7 juni
Na The CW, NBC en ABC komen ook FOX en CBS met de datums voor hun herfstprogrammering. De Eye-zender kwam in mei al met de plannen voor het herfstseizoen 2020. Dat bleek een beetje te optimistisch.
28 aug 2020
1
Manhunt: Lone Wolf is een ‘vervolg’ op Manhunt: Unabomber. De anthologieserie gaat verder bij Spectrum nadat Discovery de serie heeft gecanceld.
31 mei 2019

Populaire reacties (8)

9
11 jul 2018
Geweldige serie!! Vooral voor mensen die geinterrseerd zijn in fbi profieler werk.
-
21 mrt 2020
Weet iemand waar je seizoen 2 kunt zien

Vergelijkbare series

Mindhunter
10 stemmen
Luther
3 stemmen
Homeland
3 stemmen
Dexter
2 stemmen
The Blacklist
2 stemmen