Evil

7.5 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
2seizoenen/22afleveringen/2019 - heden
NetwerkParamount+
2x10 19 september 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2019 - heden
Netwerk:Paramount+
Evil is een Amerikaanse bovennatuurlijkenserie van de zender Paramount+. De serie ging in première op 26 september 2019.

Een sceptische vrouwelijke forensisch psycholoog voegt zich bij een priester-in-opleiding en een timmerman om de achterstand van de kerk met veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en onverklaarde verschijnselen te onderzoeken en te beoordelen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Evil.

Nieuws (11)

Drie afleveringen van het tweede seizoen zijn er inmiddels uitgezonden, en nu al is Robert en Michelle King's Evil vernieuwd met een derde seizoen door de ViacomCBS-streamer.
vr 9 juli
3
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
do 1 juli
3
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 mei 2021
1

Populaire reacties (1)

7
27 dec 2019
Ik ben nu aanbeland bij aflevering 8 en ik begin wat twijfels te krijgen of ik nog verder wil gaan. Ik heb op basis van de eerste paar afleveringen een 7 gegeven maar mijn verwachtingen zijn niet waargemaakt. De serie ontwikkelt zich nauwelijks. De dialogen zijn soms slecht en echt eng wordt de serie ook niet. Dat is eigenlijk jammer want het heeft de potentie in zich om een onderscheidende serie te worden. Katja Herbers speelt overigens prima.

Vergelijkbare series

Dexter
3 stemmen
Fringe
2 stemmen
Supernatural
2 stemmen