Magnum, P.I.

7.9 / 10
45 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
5seizoenen/96afleveringen/2018 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Detective
Netwerk:NBC
Magnum P.I. is een Amerikaanse detectiveserie van de zender NBC (voorheen CBS). De serie ging in première op 24 september 2018.

Thomas Magnum, een voormalig Navy SEAL die, bij zijn terugkeer uit Afghanistan, zijn militaire vaardigheden hergebruikt om een privé-detective te worden op Hawaii, die niemand anders zal aannemen met behulp van collega-veteranen T.C. Calvin en Rick Wright en de voormalige MI6 agent Higgins.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 20
Seizoen 5

Populaire reacties (7)

avatar sharky
9
3 maa 2019
De nieuwe Magnum p.i. is net als Hawaii five 0 en remake maar goed gedaan.Als je de remake van hawaii five 0 goed vind,vind je deze serie ook erg goed.Ik heb er een hekel aan als mensen de serie gaan vergelijken met de oudere versie,die tijd is geweest move on.Wie wil er nou een bejaarde dikkere Tom selleck in een korte broek in een Ferrari waar hij niet meer in pas zien.Toen de tijd was hij een goede magnum maar dat was toen.Het is niet hetzelfde word er gezegd,dat klopt en gelukkig niet dat pas nu ook niet meer in deze tijd.En ja ik heb de oude serie meegemaakt in mijn tienerjaren en die was goed net zoals deze op zijn eigen manier.
avatar Ruud56
8
10 aug 2019
Persoonlijk vind ik de nieuwe Magnum veel beter dan de eerste Magnum, Tom Selleck is maar echt beginnen acteren na de serie. Deze Magnum is volwassener en de afleveringen zijn veel actiever. Ook de andere acteurs vind ik prima gecast

Vergelijkbare series

Hawaii Five-0
15 stemmen
Las Vegas
4 stemmen
Dexter
3 stemmen
House M.D.
3 stemmen
Bull (2016)
3 stemmen
Magnum, P.I.