Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 33

Weekoverzicht 33

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 14 tot en met 20 augustus verzameld.


Vanwege vakantie van ondergetekende deze week geen Weetjes en Wist je dat?

Algemeen Serienieuws


Frasier


NBC wil graag wat series terugbrengen op de buis. Met Will & Grace is dat al gelukt, maar ook Frasier had een revival moeten krijgen. Helaas is dat niet gelukt. Bob Greenblatt, NBC CEO, vertelde: “We hebben met uitvoerend producent David Lee gesproken. We hebben jarenlang geprobeerd de serie weer terug te brengen. Ik geloof dat de interesse er niet was, iedereen lijkt verder te zijn gegaan.” NBC probeert ook nog 30 Rock en The Office nieuw leven in te blazen. Of dat gaat lukken is nog niet bekend.

Datums Series


Startdatums series op de Vlaamse TV


Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie een handig overzicht van de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

Teen Wolf


MTV heeft de datums vrijgegeven van de laatste afleveringen van Teen Wolf. De laatste en tevens 100ste aflevering wordt een superfinale van 50 minuten. Op 27 augustus is er geen uitzending; Op 3 september aflevering 616; Op 10 september aflevering 617; 17 september aflevering 618 en 619 en dan op 24 september de allerlaatste aflevering, 620.

Gecancelde Series


The Bridge (2011)


Het allerlaatste vierde seizoen van The Bridge (2011) komt eraan. "Waar is Saga?", vragen alle fans zich af als ze naar de eerste teaser-trailer van het komende seizoen kijken. Het vierde seizoen gaat in januari 2018 van start. Op dit moment zijn de eerste drie seizoenen te streamen via Netflix in Nederland.
Video on youtube


Nieuwe Series


Judge Dredd: Mega City One


IGN is al een tijd bezig om van de comic en gelijknamige film Judge Dredd een serie te maken. De serie zou verder moeten gaan waar de film uit 2012 ophoudt. Het is dan ook heel waarschijnlijk dat Karl Urban terugkeert als Dredd. Producent Jason Kingsley: “We hebben al enige tijd gesprekken met Karl over zijn mogelijke betrokkenheid bij Judge Dredd: Mega-City One. We blijven in gesprek, maar we willen er eerst voor zorgen dat de show goed wordt. Dat verdienen de fans. Ons team werkt hard aan de scripts van het eerste seizoen, met meerdere verhaallijnen. Een daarvan gaat over Dredd, maar andere verhalen nemen ons mee in de grotere wereld van Mega-City One.” De serie Judge Dredd: Mega City One kan bij Netflix, Amazon of HBO worden uitgezonden, maar zekerheid is daar nog niet over.

Naamloze Suits spin-off


De finale van het zevende seizoen van Suits, die in het eerste kwartaal van 2018 wordt uitgezonden, dient als backdoor pilot voor de nieuwe spin-off van Suits. In deze, nog naamloze pilot/serie maken wij kennis met het nieuwe bedrijf van Jessica Pearson (gespeeld door Gina Torres) dat zij vestigt in Chicago. Chris McCumber, NBC president, vertelde: “Het fantastische personage Jessica Pearson, dat zo mooi tot leven wordt gebracht door de onevenaarbare Gina Torres, heeft de harten van televisiefans wereldwijd veroverd. USA Networks kijkt ernaar uit om samen met Gina, Aaron Korsh, het voltallige productieteam van Suits en onze partners bij UCP de opwindende volgende fase van Jessica’s verhaal te verkennen.” Jeff Wachtel, Chief Content Officer van NBC, vulde aan: “Gina Torres is een fantastische actrice en een gewaardeerd lid van onze familie. Gina en Aaron hebben een zeer memorabel personage bedacht met Jessica Pearson en we hebben het gevoel dat we het aan het publiek - en onszelf! - verschuldigd zijn haar reis voort te zetten.”

Vernieuwde Series


I'm Sorry


De snelst groeiende nieuwe komedie van 2017, I'm Sorry, is vernieuwd met een tweede seizoen. Het is de bedoeling dat het tweede seizoen in 2018 te zien is bij truTV.

Knight Rider


David Hasselhoff heeft bevestigd dat er gesprekken gaande zijn voor een revival van Knight Rider. The Hoff vertelde: “We praten over een volledige serie en we werken op dit moment aan de rechten. Het komt door mijn relatie met James {regisseur James Gunn} en het feit dat hij de serie heeft gezien toen hij acht jaar oud was, wat echt gek is.” Of er werkelijk een nieuw seizoen komt van de populaire jaren '80 serie, zal de tijd moeten leren.

Ozark


Zeker voor nog een tweede seizoen zullen de fans kunnen genieten van de perikelen rond de familie Byrde in The Ozarks bij Netflix.

Raven's Home


Disney Channel heeft stilletjes de familiekomedie Raven's Home vernieuwd met een tweede seizoen. Op dit moment is het eerste seizoen in volle gang bij Disney Channel. Op 29 september wordt de seizoensfinale uitgezonden. Het tweede seizoen wordt in 2018 verwacht.

Van God Los


Na bijna vijf jaar komt de serie Van God Los weer terug bij BNN. Het vierde seizoen is vanaf 18 september te zien op NPO 3. In de eerste aflevering van het vierde seizoen, getiteld Beverman & Zn, zijn de hoofdrollen voor Henry van Loon, Martin van Waardenberg, Mr. Polska en Karolina Joniec. In aflevering twee, getiteld Tot De Dood Ons Scheidt, zijn de hoofdrollen voor Martijn Fischer, Saskia Temmink en Margo Verhoeven.


Casting Nieuws


Arrow


Het zesde seizoen van Arrow wordt opgeleukt met de komst van Kirk Acevedo (12 Monkeys). Acevedo zal in Arrow de rol van schurk Ricardo Diaz spelen, gebaseerd op het karakter Richard Dragon uit de comics. Op 12 oktober start het zesde seizoen van Arrow bij The CW.

Jessica Jones


Kilgrave (David Tennant) keert in het tweede seizoen van Jessica Jones terug. Hoe dat precies gaat gebeuren, is niet bekendgemaakt. Op dit moment zijn de opnames voor het tweede seizoen van Jessica Jones in volle gang. Het tweede seizoen is mogelijk in 2018 te zien bij Netflix.

@entertainmentweekly #jessicajones

Een bericht gedeeld door Krysten Ritter (@therealkrystenritter) op 14 Aug 2017 om 9:40 PDT


Law & Order: Special Victims Unit


Brooke Shields speelt in het negentiende van Law & Order: Special Victims Unit een grote gastrol. Hiermee gooit Shields (Suddenly Susan) het over een andere boeg. Geen komedie, maar drama voor de actrice, die seriekijkers ook kunnen kennen van The Middle en Lipstick Jungle. Het personage van Shields gaat de confrontatie aan met Olivia Benson (Mariska Hargitay). Shields kijkt uit naar haar nieuwe rol: “De kijker zal een hele nieuwe kant van mij gaan ontdekken.” Op 27 september gaat het negentiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit van start bij NBC.

Quantico


Harry Doyle keert in het derde seizoen van Quantico terug. Russel Tovey was al te zien als Doyle in het tweede seizoen van de ABC-misdaadserie. In het derde seizoen keert hij terug in een reguliere rol. Naar verwachting zal het derde seizoen van Quantico begin 2018 van start gaan bij ABC.

Taken (2017)


Adam Goldberg speelt in het tweede seizoen van Taken (2017) de rol van Kilroy, een hacker van beroep, die wordt omschreven als een elitaire, intelligente techneut met een koddig gevoel van humor.

The Resident


Moran Atias wordt toegevoegd aan de castinglijst van de nieuwe medische dramaserie van FOX, The Resident. Atias (Tyrant) speelt Renata Thorpe, een zakenvrouw met zowel listig als charmant is. De serie The Resident gaat waarschijnlijk midseason in première bij FOX.

The X Files


Barbara Hershey is in het elfde seizoen van The X Files te zien. In het nieuwe seizoen van The X Files speelt Hershey (Damien) de rol van Erika Price, een machtig persoon die werkt voor een geheimzinnige organisatie. Het elfde seizoen zal naar verwachting begin 2018 te zien zijn bij FOX.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


HBO


De 1.5 terabyte aan vertrouwelijke informatie, die hackers begin augustus van HBO hebben gestolen, blijft de betaalzender dwars zitten. Hackers willen losgeld zien: Minimaal 4 miljoen aan bitcoins, anders blijven ze scripts van series en vertrouwelijke e-mails publiceren op het internet. Niet alleen Game of Thrones-scripts, maar ook scripts van Curb Your Enthusiasm, Ballers, Insecure en The Deuce zijn gelekt op het wereldwijde web. HBO heeft gereageerd: “We gaan ook niet elke keer reageren als er een nieuw stukje naar buiten komt", vertelde een HBO-woordvoerder. "Er is veel geschreven over een cyber-incident bij HBO. De hacker kan doorgaan met het delen van gestolen informatie om aandacht te krijgen bij de media. Dat spelletje spelen wij niet mee."

Shondaland


Megacoup of gewoon slim zaken doen? Shonda Rhimes vertrekt met haar productiemaatschappij Shondaland naar Netflix, ABC heeft het nakijken.

Nominaties en Prijzen


Teen Choice Awards 2017


De jeugd heeft de toekomst, dat weten ze ook al een tijd bij de Awards. Vandaar dat op 13 augustus 2017 voor de negentiende keer de Teen Choice Awards zijn uitgereikt .

MijnSerie nieuws


Column


Showtime, seizoen 2 aflevering 18
Deze week was er weer een Showtime. Deze week ging de column over The Last Ship.


Kijkcijfers: Week 32


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 7 tot en met 13 augustus in Amerika.

Populairste series


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week.


Prijsvragen


- Maak tot 23 augustus kans op het eerste seizoen van Billions.

- Maak tot 24 augustus kans op het zevende seizoen van The Good Wife.

- Maak tot 24 augustus kans op het tweede seizoen van The Last Kingdom.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Big Little Lies; HBO heeft de rechten voor Big Little Lies bemachtigd om de serie te kunnen maken, maar had bijna de biedingsoorlog verloren aan…, was Netflix.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Series toevoegen en wijzigen


Wist je dat de MijnSerie lezer kan zelf series toevoegen? Klik hier en voeg je favoriete serie toe, indien deze nog niet in de database staat. Ook kun je content zelf wijzigen, bijvoorbeeld als je een (typ)foutje ziet. Onder het kopje ‘info’ op de seriepagina zie je bewerk content staan. Klik daarop en je kunt niet alleen wijzigingen aanbrengen, maar ook trailers toevoegen. Zo kunnen we met zijn allen de website nog completer en beter maken.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van augustus.

-

Woensdag 23 augustus


20.30 – The Wrong Girl – Seizoen 2 (Network Ten)
21.00 – Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda – Seizoen 7 (Ivestigation Discovery)

-

Donderdag 24 augustus


22.00 – Ice Road Truckers – Seizoen 11 (History)

-

Vrijdag 25 augustus


00.00 – Dragons: Riders of Berk – Seizoen 7 (Netflix)

-

Zondag 27 augustus


21.00 – Victoria – Seizoen 2 (ITV)

Met overzichtelijke groet,

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 21 augustus 2017, 11:12
Ik zie The Office en 30 Rock ook niet terugkeren. Veel van de oude castleden zijn inmiddels in andere series of filmseries te zien. En Knight Rider in een modern jasje hebben ze toch al geprobeerd? Paar jaar terug met die gozer van de American Pie films. Was geen succes toen. Bedenk eens iets nieuws.
anonymous
anonymous 21 augustus 2017, 11:14
Trouwens die Judge Dredd serie mag er wat mij betreft zo snel mogelijk komen :)
renzoroy
renzoroy 21 augustus 2017, 16:13
ja maar die is helaas op die slechte remake uit 2012 gebaseerd. Stallone blijft de enige echte Judge Dredd :P :)
anonymous
anonymous 21 augustus 2017, 23:40
Dat het is gebaseerd op een slechte film hoeft niet te betekenen dat de serie ook slecht wordt. Andersom trouwens ook niet. Karl Urban vind ik wel een geschikte acteur en met een goed schrijversteam, goede cast en een goed budget kan het best wat worden.
Log in om een reactie achter te laten