Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

De familie Byrde blijft nog even in Ozark

Fans kunnen zeker nog een seizoen genieten van de perikelen rond de familie Byrde in The Ozarks bij Netflix.

Minder dan een maand (21 juli 2017) nadat Netflix het eerste seizoen heeft gelanceerd, heeft de streamingdienst besloten om er een tweede seizoen van tien afleveringen aan vast te plakken. Ozark heeft al heel wat kijkers en fans opgeleverd in de tijd dat de serie nu gestreamd en gebingewatched kan worden op Netflix. Een vervolg is dus een heel logisch gevolg.

In Ozark volgen we het verhaal van de familie Byrdes uit Chicago. Samen met hun kinderen Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner) leven Marty (Jason Bateman, foto) en Wendy (Laura Linney, foto L) een standaard leven. Marty is een financieel adviseur en staat aan het hoofd van de witwas-afdeling van een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets vreselijk misgaat, zijn de Byrdes genoodzaakt Chicago te verlaten en zoeken ze hun heil in de regio Missouri, The Ozarks.
Embed from Getty Images

Ozark wordt geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Jason Bateman, samen met uitvoerend producent en schrijver Chris Mundy en uitvoerend producenten Bill Dubuque en Mark Williams. Dubuque en Williams zijn ook de bedenkers van Ozark.

Het was voor de makers en wellicht ook de kijker al duidelijk dat het verhaal van de Byrdes niet in één seizoen van tien afleveringen verteld kon worden. Het vervolg, dat na het open einde meer dan welkom is, komt dan nu ook. Netflix heeft het nieuws officieel bevestigd. Dat de serie goed viel bij de kijkers was direct duidelijk, toen de serie op IMDb overladen werd met dikke voldoendes. De stand is op 16 augustus een 8,6/10 een gemiddelde van 22.858 stemmers. Ook op social media waren de reacties erg enthousiast en positief. Op MijnSerie krijgt Ozark een 8,2.

Het tweede seizoen van Ozark is niet bestempeld als de laatste in de reeks, er dus ruimte opengelaten voor een mogelijk derde en misschien wel meerdere seizoenen. Ozark zal voor het tiendelige tweede seizoen in 2018 terugkeren bij Netflix.

Heb je naar het eerste seizoen gekeken van Ozark? Ben je blij dat de serie een tweede seizoen heeft gekregen?


(vLnR) Julia Garner, Jason Bateman, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Laura Linney en Jason Butler Harner
Embed from Getty Images
Vorige aflevering
A Hard Way to Go
A Hard Way to Go
04x14
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_renzoroy
16 aug 2017 16:31 -
Netflix maakt echt de ene mega serie na de andere, Atypical, Ozark, GLOW, 13 Reasons Why, Dear White People, The OA en persoonlijk vond ik Friends From College ook echt geweldig. Soms zit er ook een tegenvallertje bij zoals bv. Gypsy en het nog ergere Girlboss, maar over het algemeen zit ik de ene netfllix original te binge watchen na de andere :P :)
Reageer
avatar_crix
17 aug 2017 10:03 -
goed nieuws
Reageer
avatar_Debbi1971
21 aug 2017 22:52 - 21 aug 2017 22:52
De eerste serie die ik gebingewatched heb. Wow, hier kon ik niet mee stoppen!
Reageer
Ozark