Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Last Kingdom

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Last Kingdom. We geven twee dvd's en één blu-ray weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Last Kingdom
Uhtred (Alexander Dreymon) is nog steeds aan het herstellen van het gevecht waarin hij Wessex veilig stelde voor Koning Alfred (David Dawson), maar waar hij zelf een hoge tol voor betaalde. Rouwend om zijn eigen verliezen begint Uhtred aan een tocht naar het noorden om zijn eigen lot voort te zetten: de dood van Earl Ragnar wreken en zijn land heroveren. Alfred is vastberaden om een verenigd Engeland te stichten en hij begint in het noorden, waar chaos en rebellen heersen. Het is een gevaarlijke tijd voor zowel Noormannen als Saksen, maar Alfred heeft een nieuwe koning op het oog – een christelijke Deen – om de stammen te herenigen. Uhtred wordt op de proef gesteld wanneer hij moet kiezen voor zijn geboorteland of zijn opvoeders. Met een nieuwe liefde lijkt het er op dat hij eindelijk zijn eigen pad heeft gevonden, maar ten tijde van rivaliserende facties, bloedvergieting en schokkend verraad wordt Uhtred als nooit eerder op de proef gesteld.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Acteurs: Harry McEntire, Eliza Butterworth, David Dawson, Ian Hart, Simon Kunz en Alexander Dreymon
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 19 juli 2017
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen The Last Kingdom:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van The Last Kingdom. Door wie wordt Guthred gegijzeld?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Kingdom