Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 20

Inhoud

  We zijn deze week overspoelt met nieuws: uitzendschema’s, vernieuwingen, nieuwe series maar ook series die niet meer teug zullen keren naar onze televisieschermen. Sommige series die afscheid nemen roepen weinig tot geen reactie op. Maar sommige series zullen worden gemist. Gelukkig weet de serie fan dat deze gaten weer zullen worden opgevuld met slechte, goede en zeer goede series. Week 20 was in ieder geval een bewogen week en het einde van alle vernieuwingen, cancelleringen, nieuwe series en schema's is nog niet in zicht. Maar MijnSerie zit niet stil en probeert je zo snel en goed mogelijk op de hoogte te houden. Heb je in de week van 11 mei tot en met 17 mei wat gemist van de vele nieuwsberichten, hier is weer het wekelijkse overzicht.

  Series
  24
  - Fox heeft ons lang laten speculeren over de toekomst van 24, maar nu heeft netwerk chef Gary Newman het volgende verklaard over het lot van 24: “Wij zijn in het proces om een nieuwe versie van 24 te ontwikkelen, maar het staat nog in de kinderschoenen dus kunnen wij er nog weinig over zeggen op dit moment, maar we werken aan iets. Als Sutherland wil, zal hij erin zitten en zullen we het verhaal om hem heen bouwen. Dat is verreweg onze voorkeur. Ik denk dat het idee van real time een krachtige formule is. Het herstarten van 24 op een andere manier, met andere karakters, is in feite een spannend nieuw concept.”

  Constantine
  - Showrunner Daniel Cerone schreef de volgende tweet: “Ondanks de gesprekken die gaande zijn hoor ik dat het er niet goed uitziet voor #Constantine bij The CW. Ik heb geen details. Heb er een naar gevoel over. #Hellblazers. The CW president Mark Pedowitz heeft gelachen om de suggestie dat Constantine nieuw leven in zal worden geblazen door The CW. Mark Pedowitz zei enkele uren na de tweet: “Op dit moment is het slechts een gerucht.” Hij grapte verder: “Er gaat ook een gerucht dat ik ga spelen bij de NBA.” Misschien zijn er wel gespreken gevoerd maar de toekomst van Constantine ziet er niet rooskleurig uit.

  CSI
  - Helaas, er komt een einde aan CSI. De populaire serie stopt na een periode van 15 seizoenen! Het slot van de serie zal bestaan uit een twee uur durende aflevering, welke te zien zal zien op 27 september.

  Dig
  - Geen tweede seizoen voor deze miniserie. Slecht nieuws voor USA Network, want Dig is al de vijfde serie die wordt gecanceld.

  K.C. Undercover
  - Disney Channel maakt zich op voor nog meer spionage en geheime missies. De live-action spionnenkomedie K.C. Undercover krijgt een tweede seizoen. Op dit moment wordt het eerste seizoen van K.C. Undercover uitgezonden bij Disney Channel. Castleden zijn: Zendaya, Kadeem Hardison, Tammy Townsend, Kamil McFadden, Trinitee Stokes en Veronica Dunne.

  Last Man Standing
  - Tim Allen komt met Last Man Standing terug voor een vijfde seizoen!

  Person of Interest
  - De geruchten zijn niet van de lucht, is het vijfde seizoen nu daadwerkelijk het laatste seizoen voor Person of Interest? Ook wij bij MijnSerie weten het niet. Wat we wel weten is dat CBS de serie heeft vernieuwd met een vijfde seizoen maar het seizoen zal slechts dertien afleveringen krijgen. Dit is ook gebeurd met The Mentalist verleden jaar. Het zou dus zomaar kunnen dat de geschiedenis zich gaat herhalen met Person of Interest die, net als The Mentalist, geproduceerd wordt door Warner Bros TV.

  Rectify
  - Rectify, de bejubelde dramaserie die ook een Peabody Award wist te winnen, zal op 9 juli terugkeren voor het derde seizoen. Sundance TV zal vooraf het derde seizoen een marathon uitzending van de voorgaande twee seizoenen op 4 juli uitzenden, perfect dus om het derde seizoen aan te prijzen en heerlijk voor de binge-watcher onder ons.

  Ripper Street
  - Amazon geeft deze Victoriaanse serie twee extra seizoenen!

  Scream
  - Op 30 juni wordt de eerste aflevering van Scream uitgezonden op MTV. Deze week kwam de trailer online. Bekijk hier de eerste beelden van de serie.

  Supernatural
  - Als het aan The CW president Mark Pedowitz ligt, zal het elfde seizoen niet het laatste worden van Supernatural. “Zolang de jongens het willen blijven doen en de kijkers blijven, zijn wij ervoor.”
  The Island with Bear Grylls
  - Channel 4 heeft de Britse survival realityserie vernieuwd met een derde seizoen. Bear Grylls over deze vernieuwing: "Als team zijn onze ambities om de lat voor deze derde serie nog hoger te leggen en de grenzen van de menselijke overleving nog verder op te zoeken. Hold tight!"

  The Mindy Project
  - Voor alle fans die baalden dat Fox hun favoriete komedieserie The Mindy Project had gecanceld, is er goed nieuws. Hulu heeft de serie niet alleen vernieuwd met een vierde seizoen, maar dat seizoen krijgt 26 afleveringen, supersize dus. Wanneer het vierde seizoen bij Hulu van start zal gaan wordt op een later tijdstip aangekondigd.

  Twin Peaks
  - Na in eerste instantie te zijn weggelopen van de onderhandelingstafel, hebben David Lynch en Mark Frost bevestigd dat Twin Peaks daadwerkelijk nieuw leven wordt ingeblazen en van supersize formaat gaat worden. De creatieve verschillen en geld kwesties zijn kennelijk opgelost, Lynch en Frost hebben tegelijkertijd een tweet de wereld ingezonden over het nieuws dat Twin Peaks officieel terug is.

  Omroepen, Netwerken en Streamingdiensten
  ABC
  - ABC heeft haar uitzendschema voor het zogeheten 'fall season' bekend gemaakt. In het schema zijn vijf nieuwe series te ontdekken, waaronder The Muppets.

  CBS
  - Een goede week voor CBS. De zender heeft vele series een nieuw seizoen gegeven, waaronder NCIS.
  - CBS heeft haar uitzendschema voor fall season bekend gemaakt. Staat jouw favoriete serie er tussen?

  Fox
  - Ook cancelde Fox deze week een drietal series, waaronder American Idol. American Idol zal stoppen na 15 seizoenen.
  - We blijven lachen bij Fox. Family Guy en World's Funniest Fails zijn beide verlengd met een nieuw seizoen.
  - Het uitzendschema voor het herfstseizoen is door Fox bekend gemaakt, met op de dinsdag maar liefst drie nieuwe series!

  The CW
  - Ook The CW heeft haar uitzendschema voor de herfst bekend gemaakt. Wij verwachten dat vooral de donderdag erg populair is onder serieliefhebbers!

  Weer is er een week voorbij, de tijd vliegt. Voordat je het weet zitten we al weer midden in het zomerseizoen. Dan kun je gaan genieten van alle series die deze zomer weer uitgezonden gaan worden. Maar eerst komen er nog vele seizoen- of seriefinales voorbij de komende weken en er zijn al vele finales geweest. Heb jij de seriefinale van Revenge of Dig al gezien? Wat vond je daarvan? Waren de seizoenfinales van Person of Interest of Once Upon a Time spannend genoeg om weer uit te kijken naar het vervolg? Er blijft in ieder geval genoeg over om naar te kijken en over te schrijven, tot volgende week.

  Met volle overzichtsgroet

  Niek en Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (4)

  avatar_anonymous
  18 Mei 2015 12:21 -
  Hallo Niek en Mandy,
  Bedankt weer voor dit uitgebreide wekelijkse overzicht. Hoop dat 24 door gaat met Jack uiteraard. Erg jammer van CSI, ik vind persoonlijk CSI cyber geen geweldige vervanger, beetje vlak allemaal. Kijk uit naar de zomerseries, Hannibal, Last Ship enz.
  Mooie week toegewenst.
  Groet Elby
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  18 Mei 2015 12:45 -
  Hallo Elby,

  Dank je wel.

  Ook ik vind CSI: Cyber niet je dat, maar misschien als Ted Danson een rol gaat spelen...we moeten het afwachten helaas.

  Ik tel de dagen af dat Hannibal weer gaat beginnen en Murder in the First.

  Jij ook een mooie week toegewenst.

  Groetjes
  Mandy
  Reageer
  avatar_Mandy1966
  18 Mei 2015 12:46 -
  Zeg maar nee dan krijg je er drie haha ;-)
  Reageer
  avatar_alexanderleveld
  19 Mei 2015 14:07 -
  Dat einde van Revenge is natuurlijk uit de hapklare-cliché-bak gehaald. Viel erg tegen, had er dan ook niet heel veel van verwacht.

  Daarentegen ben ik natuurlijk wel blij met de revival van de revival van Twin Peaks. Ik kruis de dagen af naar begin 2016.
  Reageer