Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Uitzendschema Fox herfst 2015 - 2016

Uitzendschema Fox herfst 2015 - 2016

Het uitzendschema voor de herfst (fall season) op Fox is bekend. In hoofdletters staan de nieuwe series die in première gaan.

Maandag
20.00 - 21.00 – Gotham
21.00 - 22.00 – MINORITY REPORT

Dinsdag
20.00 - 20.30 – GRANDFATHERED
20.30 - 21.00 – THE GRINDER
21.00 - 22.00 – SCREAM QUEENS

Woensdag
20.00 - 21.00 – ROSEWOOD
21.00 - 22.00 – Empire

Donderdag
20.00 - 21.00 – Bones
21.00 - 22.00 – Sleepy Hollow

Vrijdag
20.00 - 21.00 – Masterchef Junior
21.00 - 22.00 – World’s Funniest

Zaterdag
19.00 - 22.30 – Fox Sports Saturday: Fox College Football

Zondag
19.00 - 19.30 – NFL on Fox
19.30 - 20.00 – The OT / Bob’s Burgers
20.00 - 20.30 – The Simpsons
20.30 - 21.00 – Brooklyn Nine-Nine
21.00 - 21.30 – Family Guy
21.30 - 22.00 – The Last Man On Earth

Minority Report
De televisieadaptatie van de gelijknamige film met Tom Cruise. De serie speelt zich tien jaar na het einde van de Pre-misdaden af in Washington DC. Eén van de drie Pre-cogs worstelt met het 'normale' leven en blijft geplaagd worden door visioenen van de toekomst. Wanneer hij een rechercheur ontmoet die hem kan bijstaan om zijn gave op de juiste manier te gebruiken, krijgt zijn leven een nieuwe wending.

De cast: Meagan Good, Stark Sands, Wilmer Valderrama, Daniel London, Laura Regan, Li Jun Li en Zhane Hall.

Video on youtube


Grandfathered
Wat is de snelste manier om een halt toe te roepen aan het leven van een vrijgezel? Het vaderschap? Niet helemaal. Televisieicoon John Stamos heeft de hoofdrol in een komedie waarin een man ontdekt dat hij niet alleen een vader is, maar zélfs een grootvader. De succesvolle restaurateur Jimmy Martino is het gewend om de meest gladde, knappe en vrijgezelle man in de kamer te zijn. Alles veranderd wanneer zijn volwassen zoon Gerald, (Josh Peck, The Mindy Project), en zijn baby Edie ten tonele verschijnen. Nu dient Jimmy een leven van zaligmakende egoïsme achter zich te laten en zich te realiseren dat hij in een ogenblik van vrijgezel naar grootvader is getransformeerd. Jimmy wordt bijgestaan door zijn ex-vriendin Sara (Paget Brewster, Criminal Minds). Daarnaast zijn Jimmy’s assistent manager Annelise (Kelly Jenrette, Audrey) en zijn chef Ken (Ravi Patel, Super Fun Night) niet de enigen die zich zorgen maken om Jimmy’s nieuwe verantwoordelijkheden. Kan Jimmy Gerald leren om meer net als hem te zijn zodat Gerald leert omgaan met de moeder van zijn dochter, Vanessa (Christina Milian, Baggage Claim)? Zullen Jimmy en Sara herenigen, ook al is is zij de enige type vrouw die hij nooit datet; een vrouw van zijn eigen leeftijd. En wie is veeleisender, Jimmy of de baby?

De cast: John Stamos (Full House), Josh Peck (The Mindy Project), Paget Brewster (Criminal Minds), Kelly Jenrette (Audrey), Ravi Patel (Super Fun Night) en Christina Milian (Baggage Claim).

Video on youtube


The Grinder
In The Grinder speelt Rob Lowe de geliefde televisie-advocaat Dean Sanderson. Fred Savage speelt in de serie zijn broer, Stewart. Wanneer zijn langlopende hitserie ten einde komt, staat Sanderson voor een nieuw punt in zijn leven. Hij besluit terug te keren naar zijn thuisstad om de familiepraktijk over te nemen.

De cast: Rob Lowe, Fred Savage, Mary Elizabeth Ellis, William Devane en Hana Hayes.

Video on youtube


Scream Queens
De meiden van het Kappa Huis zijn naarstig op zoek naar nieuwe rekruten. Scream Queens is een nieuwe horrorkomedie van Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan, de Emmy- en Golden Globe winnende uitvoerende producten van Glee en American Horror Story. De Wallace Universiteit wordt opgeschrikt door een reeks moorden. Kappa huis, de populairste sociëteit onder vrouwelijke studenten, wordt met harde hand geregeerd door Chanel Oberlin (Emma Roberts, American Horror Story: Freak Show). Maar wanneer de Decaan (Jamie Lee Curtis, Halloween) die anti-Kappa is, besluit dat het Kappa Huis toegankelijk moet zijn voor alle studenten en niet alleen de rijke elite, breekt alle hel los. Niet lang daarna staat een moordenaar op die elke aflevering een leven neemt. Deels komedie, deels een horror: Scream Queens is een moderne versie van het klassieke whodunit verhaal waar elke personage een motief heeft voor moord... of makkelijk zelf het volgende slachtoffer kan zijn.

De cast: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele (Glee), Abigail Breslin (Little Miss Sunshine), Nasim Pedrad (Saturday Night Live), Oliver Hudson (Rules of Engagement), Skyler Samuels (American Horror Story: Coven), Keke Palmer (Masters of Sex), Billie Lourd, Diego Bonita (Rock of Ages), Glen Powell (The Expendables 3), Lucien Laviscount (Episodes), Niecy Nash (The Soul Man), Nick Jonas (Kingdom) en Ariana Grande.

Video on youtube


Rosewood
Rosewood, een procedurele serie, kreeg lof voor ster Morris Chestnut en de pilot werd goed ontvangen door het testpubliek van ABC. Het project gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr (Chestnut), de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd ziet. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur waarmee hij samenwerkt. Maar ook zij kan zijn unieke perspectief op zaken niet ontkennen.

De cast: Morris Chestnut, Jaina Lee Ortiz, Gabrielle Dennis, Anna Konkle en Maggie Elizabeth Jones.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

anonymous
12 mei 2015, 11:39
Minority Report ziet er goed uit!
0
billybob14
12 mei 2015, 11:45
the grinder is mischien en serie om te gaan volgen trailer is alwel grappig!
0
mk187
12 mei 2015, 20:26
Minority Report!
0
patrick_1987
13 mei 2015, 01:07
Hoort new girl ook niet op uitzend schema te staan?
0
anonymous
15 mei 2015, 14:18
New Girl is verplaats naar midseason zodat de serie onafgebroken uitgezonden kan worden.
0
Newbie
23 mei 2015, 19:22
Ik heb nog nooit zo n saai uitzendschema gezien.
0
Log in om een reactie achter te laten