Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt NCIS, Elementary, The Good Wife en meer

Geen verassingen bij CBS. De zender heeft namelijk bijna al haar series vernieuwd, alleen de officiële vernieuwing van CSI laat nog even op zich wachten. Dat betekent dat CSI: Cyber, The Odd Couple, Person of Interest, NCIS, NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, Criminal Minds, Elementary, The Good Wife en Blue Bloods allemaal terugkeren. De realityseries Survivor, The Amazing Race en Undercover Boss, en nieuwsseries 60 Minutes en 48 Hours keren eveneens terug. Battle Creek, The McCarthys en Stalker blijven (voorlopig) de enige series die een schop onder hun kont hebben gehad.

Deze tien series voegen zich bij de al eerder vernieuwde Scorpion, Madam Secretary, NCIS: New Orleans, The Big Bang Theory, Mike & Molly, Mom en 2 Broke Girls.

CBS is nog in onderhandeling over het lot van CSI. Vooralsnog lijkt het erop dat de serie een afsluitende film krijgt en geen volledige, of kort, seizoen.

CBS bracht tevens naar buiten dat CSI: Cyber terug naar de tekentafel gaat. De serie presteerde niet denderend en de reacties waren niet bepaald positief. Creatief gezien zou volgens de zender zeker het een en ander beter kunnen.

Voor Person of Interest geldt dat het volgende seizoen weleens het laatste zou kunnen zijn. Het is dan ook de enige serie die vernieuwd is die niet door CBS zelf geproduceerd wordt.

Criminal Minds is dan wel weer vernieuwd, terwijl de contractonderhandelingen met de cast nog bezig zijn. Voor de serie is dit niet uitzonderlijk, aangezien dit al eens eerder voor kwam. De serie voegt zich bij de onlangs bestelde spinoff, Criminal Minds: Beyond Borders.

Blij met deze vernieuwingen?
Vorige aflevering
Our Alliance Strikes Again
Our Alliance Strikes Again
36x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_KoNijn
12 Mei 2015 16:07 -
Person of interest kijk ik graag naar...
Reageer
avatar_Bartwin
12 Mei 2015 17:32 -
Ben benieuwd of the Good wife weer het hoge niveau kan halen in het volgende seizoen...
Reageer
avatar_jimmy_verwoert
12 Mei 2015 17:42 -
Person of Interest is een sterke serie, jammer dat het dan misschien het laatste seizoen wordt.
Reageer
avatar_eentje
12 Mei 2015 18:53 -
Blij met poi. En ook met hawaii five 0 zeker na eerdere berichten hier waarbij verwacht werd dat die gecancelt zou worden
Reageer
avatar_anonymous
22 Mei 2015 15:03 -
NCIS, NCIS LA en Hawaii five-o zijn mijn favorieten. Elementary is ook leuk.
NCIS New Orleans hoeft van mij niet. Vond seizoen 7 van de Big Bang ook tegenvallen. Lang niet zo geestig.
Reageer
The Amazing Race