Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fox cancelt Mulaney, Weird Loners en American Idol

En er worden weer drie series ten grave gedragen naar het kerkhof van gecancelde series.

De eerste is Mulaney. Vele zagen dit al aankomen want het eerste seizoen van Mulaney had al afleveringen ingeleverd. De komedie had te lage kijkcijfers om na één seizoen van dertien afleveringen vernieuwd te worden. Helaas voor de fans geen sitcom meer over de stand-up comedian John Mulaney.

Terwijl Mulaney nog dertien afleveringen had, is het met Weird Loners helemaal triest gesteld. De camera sitcom over vier dertigers komt al na één seizoen van zes afleveringen aan zijn vroegtijdige eind. Zachary Knighton zende het volgende tweet bericht de wereld in: “Welp, nog niets gehoord van FOX, maar ik denk dat het veilig is te veronderstellen dat Weird Loners wordt geannuleerd. Waarderen al jullie steun en vriendelijke tweets!”

Waar Mulaney en Weird Loners maar één seizoen hebben gekregen komt aan American Idol na vijftien seizoenen een eind. Fox heeft verklaard dat American Idol in 2016 zal eindigen met het vijftiende seizoen. Fox beschreef het als een seizoen durende feestelijke gebeurtenis. American Idol XV krijgt Ryan Seacrest als gastheer. Jennifer Lopez, Keith Urban en Harry Connick, Jr. zullen fungeren als juryleden, terwijl ze in het vijftiende seizoen naar de laatste Idol superstar zoeken, zullen zij een eerbetoon brengen aan het verleden van veertien seizoenen lang zoeken naar ongelooflijk getalenteerde deelnemers en de miljoenen fans die al tweetend en textend hun idolen bijstonden.

Wat denk jij, terecht of onterecht dat de twee sitcoms zijn beëindigd en dat American Idol niet langer gaat zoeken naar talenten?
Vorige aflevering
Life is a Series of Different Apartments
Life is a Series of Different Apartments
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JessicaD
12 Mei 2015 14:03 -
Persoonlijk vond ik Mulaney eigenlijk best wel vermakelijk, keek er graag naar, dus vind het jammer dat ze niet verder gaan. Maar ik had al wel vernomen inderdaad dat er geen vervolg zou komen.
Reageer
avatar_dutchieclaire
12 Mei 2015 23:42 -
Ik heb alle seizoenen van America Idol gezien en ik denk dat het een verstandige keus is om te stoppen. Er was te weinig vernieuwing in het concept, ondanks het goede talent.
Reageer
Mulaney