Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Week Overzicht 20

Inhoud

  De tijd van de week is weer aangebroken. Je hebt er een hele week zenuwachtig op gewacht, maar nu kun je weer rustig ademen. Het weekoverzicht is er weer! Ook deze week is er veel gebeurd: je kunt je televisie namelijk op standby zetten, maar de televisie slaapt nooit ├ęcht. Dus ook deze week weer wat nieuws om je zoet, warm of koud te houden, want dat kan natuurlijk ook nog.  Jij promoot ons, wij geven jullie centjes
  - Nashville zal ook dit seizoen op locatie in Nashville filmen. De staat Tennessee is zo dol op de serie dat zij heeft besloten, in samenwerking met de stad Nashville en andere lokale partijen, om ook dit jaar bij te dragen aan de serie. Nashville ontvangt acht miljoen dollar om de naam Nashville ook aankomend seizoen in onze huishoudens te promoten.

  Ik zit wel goed hier
  - Michael Weatherly heeft een nieuw tweejarig contract getekend. Hij zal ook in het twaalfde en dertiende seizoen gewoon weer verschijnen als agent Anthony Dinozzo in NCIS. In zijn nieuwe overeenkomst is ook een ontwikkelingsdeal opgenomen voor zijn nieuwe productiebedrijf, Solar Launch Productions. Van meneer Weatherly zijn wij dus nog niet af.

  Als jullie klaar met ons zijn is het tijd om te verhuizen, deel 2: De Verhuismysteries
  - Wees niet gealarmeerd: Suburgatory en Friends with Better Lives zijn nog steeds op zoek naar een nieuw onderkomen. Maar ook Cabot College en Sober Companion van Fox, Old Soul en Agent X van NBC, en Gaffigan van CBS rijden rond met de verhuiswagen. How I Met Your Dad gaat misschien de digitale kant op, want onder andere Netflix heeft, misschien, interesse om ons dan toch de vader te laten ontmoeten, ook al liet de moeder een nare nasmaak achter. En, volgend jaar probeert The CW een spin-off van Supernatural gewoon weer aan de man te brengen. Nu even kijken of ze volgend jaar wel happig zijn.

  De Veronica Mars spin-off heet eindelijk niet meer de Veronica Mars spin-off
  - Nee, want de spin-off heeft dan eindelijk een naam gekregen. De nieuwe webserie, met Ryan Hansen in de hoofdrol, zal Play It Again, Dick gaan heten. De afleveringen zullen tien minuten gaan duren en te zien zijn op het digitale kanaal van The CW, CW Seed.

  De zon straalt hevig neer op SundanceTV
  - Na Rectify en Top of the Lake heeft de zender weer drie series in productie waar hevig naar wordt uitgekeken. Babylon, The Honorable Woman en One Child worden los gelaten op de kijker. Eerstgenoemde is een serie van de veelgeprezen Britse regisseur Danny Boyle en The Honorable Woman is met niemand minder dan Maggie Gyllenhaal. Sundance heeft dus genoeg ijzers in het vuur om het teleurstellende rood gekleurde pad van The Red Road te herstellen.  Diversiteit is toch prachtig?
  - Het mooiste aan dit aankomende televisieseizoen is dat veel zenders diverser zijn gaan casten. Het multiculturele gehalte is hoger dan ooit, wat niet vreemd zou moeten zijn als je echt een accurate afspiegeling van de maatschappij zou willen geven. Zo hebben meer zwarte acteurs dan ooit een hoofdrol te pakken op een broadcastzender. En, waarschijnlijk, voor het eerst ooit zullen twee dramaseries met zwarte hoofdrolspelers achter elkaar te zien zijn op een van de drukste dagen op televisie: op donderdag zal Kerry Washington te zien zijn in Scandal en de fantastische Viola Davis in How To Get Away With Murder, allebei op ABC. Empire van Fox en Black-ish van ABC gaan ook over zwarte families en daarin zullen, respectievelijk, Terrence Howard en Anthony Anderson te zien zijn. Maar ook de latino's zijn goed vertegenwoordigd met Jane the Virgin en Cristela, en er verschijnt een komedie over een Aziatische familie op ABC, genaamd Fresh off the Boat.

  The Knick komt eraan
  - Stephen Soderberghs The Knick komt op uw scherm en wel op vrijdag acht augustus. Het eerste seizoen zal bestaan uit tien afleveringen en zal te zien zijn op Cinemax. The Knick gaat over het Knickerborder ziekenhuis en haar personeel die werken in een tijd zonder antibiotica en waar het sterftecijfer verschrikkelijk hoog is. De cast is top, dus hier zullen vast veel mensen naar uitkijken.

  Het is tijd voor Manhattan
  - De tweede gescripte serie van de zender WGN zal debuteren op zondag 27 juli. Manhattan gaat over de onderzoekers die de opdracht kregen om 's werelds eerste atoombom te ontwikkelen in Los Alamos, New Mexico. Hoewel het dus zich niet echt afspeelt in Manhattan, is het toch tijd voor Manhattan.

  Wat zou Broadchurch zijn zonder Olivia Colman en David Tennant?
  - Daar hoeven wij gelukkig niet achter te komen, want de twee zullen ook in het tweede seizoen van de hitserie te zien zijn. Het filmen begint binnenkort in Dorsett, Engeland, en ITV neemt ons dus ook aankomend seizoen weer terug naar de kust, maar niet met Linda de Mol, overigens.  Van Broadchurch meteen door naar Gracepoint
  - De Amerikaanse remake van Broadchurch zal namelijk een ander einde krijgen dan de Britse serie. Waarom de Amerikanen remakes blijven maken van Britse series blijft een raadsel en velen zullen al zenuwachtig roepen 'dat de Amerikaanse versie veel slechter zal zijn'. Geen ongegronde redenering, trouwens, want Broadchurch stond als een huis, maar de cast van Gracepoint is wel indrukwekkend: onder andere Anna Gunn, Nick Nolte, Kevin Rankin, Michael Pena, Jacki Weaver en, wederom, David Tennant zullen te zien zijn.

  Shonda Rhimes domineert ABC ook de komende jaren
  - ABC kon je al Shonda's speeltje noemen en de zender laat Shonda ook de komende jaren nog met hen spelen. Mevrouw Rhimes heeft namelijk een nieuwe vierjarige overeenkomst gesloten met ABC. Zij zal nu tot 2018 verbonden zijn aan ABC Studios. Grey's Anatomy, Private Practice en Scandal zijn, en waren, allemaal hits voor de zender en aankomend seizoen kunnen kijkers ook zien of Shonda weg komt met moord in How To Get Away With Murder. Een diepe buiging voor Shonda Rhimes.

  Het gras is toch niet groener dan bij ons, deel 2: Groener gras
  - Utopia was bijna te zien geweest op RTL5. Het boterde niet tussen Talpa en Sanoma, waardoor John de Mol Utopia wou onderbrengen bij RTL. Zover is het natuurlijk niet gekomen.
  - RTL heeft een derde seizoen besteld van Ontvoerd, het programma van John van den Heuvel.
  - De rechtbank in Lelystad verbood een aflevering van Project P. De privacy van de pesters zou zwaarder wegen dan het publicatierecht van RTL. Een win-winsituatie voor de pesters.
  - De kijkcijfers van Rechercheur Ria zakken in. Er is geen rechercheur voor nodig om erachter te komen dat dat niet verrassend is.
  - The Iron Throne komt weer naar Nederland. De Game of Thrones fans kunnen dus weer een strijd om de troon voeren en beslissen wie als eerste op de troon mag plaatsnemen.

  Speel zelf de verslaggever
  - Wij van MijnSerie proberen jullie wekelijks interessant nieuws te brengen, maar misschien hebben jullie zelf wat interessants te melden en hebben jullie nieuwtjes die wij over het hoofd hebben gezien. Laat het weten en maak ons wijzer!

  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst