Gracepoint

7.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:FOX
Gracepoint is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. De serie ging 2 oktober 2014 in première.

De serie vertelt hoe Emmett Carver, een politie-inspecteur met een verleden, naar het dorpje Gracepoint afreist om er de moord op een 11-jarige jongen te onderzoeken. Detective Ellie Miller is een ambitieuze vrouw die een promotie aan haar neus ziet voorbijgaan wanneer ze verplicht wordt om samen met Carver de moord te onderzoeken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Gracepoint.

Populaire reacties (3)

avatar gumstarr
5
24 okt 2014
Mocht je nou vlekken krijgen van Brits series (Zou ik heel raar vinden, maar er zijn ook mensen die allergisch zijn voor hun eigen zweet, dus je moet niks uitsluiten.), dan kun je altijd nog je pijlen richten op Grace Point. Dat is dus gewoon Broadchurch, maar dan in Amerika. Maar écht. Bij aflevering drie heb ik woest de handdoek in de ring gegooid, omdat ik drie uur lang naar een verhaal had zitten kijken wat nagenoeg niet van zijn Britse broeder verschilde. Online gaat het gerucht dat er een andere moordenaar zou zijn, maar als ik daarvoor eerst naar tien afleveringen opgebraakte Broadchurch met een Amerikaans sausje moet kijken, dan kan mij die moordenaar gestolen worden. Mocht jij wel het zitvlees hebben, laat me dan even weten wie het was, dan kan ik daar op feestjes interessant mee doen.
avatar anonymous
-
3 okt 2014
ik vraag me dan zo af heb je dit allemaal niet gezien wanneer je broadchurch hebt gezien

Vergelijkbare series

Scorpion
2 stemmen
Stalker
2 stemmen
The Missing
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem
Gracepoint