Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 46-2022

Weekoverzicht 46-2022

Welk nieuws heb jij gemist in week 46 van 14 tot en met 20 november. MijnSerie heeft het voor je verzameld in het vernieuwde weekoverzicht.
We hebben het weekoverzicht vernieuwd. Geen herhalingen meer, maar nieuws dat niet in de nieuwsberichten is verschenen de afgelopen week.

Serienieuws

Afleveringen


Murderville


De komische misdaadserie Murderville krijgt een kerstspecial. Who Killed Santa? zal vanaf 15 december te zien zijn bij de streamer.

Resident Alien


Syfy heeft het aantal afleveringen voor het derde seizoen van Resident Alien gereduceerd. Er komen geen twaalf afleveringen, maar slechts acht afleveringen van de comedyserie. De statdatum van het derde seizoen moet nog bekend worden gemaakt.

Datums


Whitstable Pearl


Slechts een week zit er tussen de start van het tweede seizoen op de Britse televisie en de Nederlandse televisie. BBC First zal op 5 december gaan starten met de detectiveserie Whitstable Pearl. Pearl Nolan (Kerry Godliman, After Life), runt in een bescheiden kustplaatsje een visrestaurant, maar zij houdt zich als voormalig agente ook nog steeds bezig met het oplossen van misdrijven.
Video on youtube


Gecancelde Series


Selling Tampa


Netflix heeft geen tweede seizoen besteld van het realityprogramma Selling Tampa. De spin-off van Selling Sunset volgt makelaars in het volledig vrouwelijke Allure Realty in Tampa, eigendom van Black. Samen domineren ze de waterkant van de luxe onroerendgoedmarkt van de stad Florida, waarbij zaken met plezier worden gemengd terwijl ze zich haasten om huizen te verkopen aan de vele welvarende kopers in het gebied.

Nieuwe Series


The Net


Vanaf 12 december gaat de nieuwe serie The Net in première bij FOX. De serie die zich in drie landen afspeelt: Duitsland, Oostenrijk en Italië. Elk deel verkent weer een ander aspect van het voetbal - van het speelveld tot de bestuurskamer - waarbij de liefde voor voetbal de rode draad vormt. Raymond Thiry (Penoza, Undercover, Doodstil) is Jean Leco, een man die vastbesloten is om een wereldwijde voetbalcompetitie op te richten en zich daarbij door niemand laat tegen houden. Er is wekelijks een dubbele aflevering te zien - te beginnen met Promised Land (de Duitse serie), gevolgd door Prometheus (Oostenrijk) en Powerplay (Italië) - en Thiry speelt een rol in elk van deze afleveringen.
hier

Vernieuwde Series


Neighbours


Even leek het er op dat de fans afscheid moesten nemen van de buren. Nu bijkt niets minder waar, want de Australische iconische soap Neighbours is gered door de gratis streamingdienst van Amazon Freevee. Het filmen van het nieuwe seizoen gaat volgend jaar van start.

Survivor


CBS heft aangekondigd dat Survivor in 2023 terug zal keren met een 44ste seizoen. Vanaf 1 maart 2023 zal het nieuwe seizoen te zien zijn bij CBS.

Algemeen nieuws

Wist je Dat?


Downton Abbey


De film van de hitserie Downton Abbey ging in 2019 in première, bijna de gehele cast was te zien in de film waarin de bewoners van Downton Abbey hoog bezoek krijgen in 1927. Vanaf 5 december is de film te zien bij Netflix. Alle zes seizoenen zijn al te zien bij Netflix.
Video on youtube


KLEM


De serie KLEM heeft drie seizoenen gehad van 2017-2020. Nu is er bekend gemaakt dat de film een poster en premièredatum heeft gekregen. Hoofdrolspeelster Georgina Verbaan heeft via de socials laten weten dat je vanaf 2 februari KLEM: Maniere Olandesi kunt gaan zien in de bisoscoop. In de film wonen Marius (Jacob Derwig) en Kitty (Verbaan) alweer enige tijd in Italië, waar ze in Toscane een wijngaard bezitten. Marius heeft zijn leven gebeterd en dus vertrekt Hugo (Barry Atsma) met Sophie naar Italië om zijn dochter Suus te herenigen met hartsvriendin Chrissie. Eenmaal aangekomen wordt Hugo echter al snel weer door Marius en Kitty meegesleurd in een criminele draaikolk. De datum van de televisiepremière moet nog bekend worden gemaakt.

MijnSerie nieuws

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Euphoria; Zendaya speelt de hoofdrol in Euphoria, haar eerste (co) hoofdrol was van 2010 tot 2013 in Shake It Up. Welk personage speelde zij in Shake It Up? was Rocky Blue. Weetje: Shake It Up was een familieserie van Disney Channel, in Nederland te zien op Disney+, en heeft drie seizoenen van 2010 tot 2013 gehad.

- Het antwoord op de prijsvraag van Superman & Lois; We kennen Superman & Lois van de films, series en comics. Maar voor welke krant werkte beide personages? was The Daily Planet. Weetje: The Daily Planet is een fictieve krant die voorkomt in Amerikaanse stripboeken die worden uitgegeven door DC Comics, gewoonlijk in samenwerking met Superman. De krant werd voor het eerst genoemd in Action Comics #23 (april 1940). Het onderscheidende kenmerk van het Daily Planet-gebouw is de enorme wereldbol die bovenop het gebouw staat. De krant is gevestigd in de fictieve stad Metropolis en heeft Clark Kent , Lois Lane , Jimmy Olsen als redacteur/fotograaf en Perry White is in dienst als hoofdredacteur.

- Het antwoord op de prijsvraag van The White Lotus; Het eerste seizoen van The White Lotus speelt zich af op een luxe resort. Op welk eiland speelt het eerste seizoen zich af, waar is de serie opgenomen? was Hawaii. Weetje: The White Lotus volgt de gasten en medewerkers van de fictieve resortketen White Lotus, wier verblijf wordt beïnvloed door hun verschillende disfuncties. Het eerste seizoen speelt zich af op Hawaï en het tweede seizoen op Sicilië.

Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van november 2022 die in week 47 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 21 november


De Invasie van België – Serie première (PowNed)
Out Of Office – Serie première (VTM)
StoryBots: Answer Time – Serie première (Netflix)

-

Woensdag 23 november


Blood, Sex & Royalty – Serie première (Netflix)

-

Donderdag 24 november


First Love – Serie première (Netflix)
The Real Housewives of Amsterdam – Serie première (Videoland)
22.45 – Staged – Seizoen 3 (BBC One)

-

Vrijdag 25 november


Khakee: The Bihar Chapter – Serie première (Netflix)
Korea No.1 – Serie première (Netflix)
The Croods: Family Tree – Seizoen 5 (Hulu)
21.00 - We’re Here – Seizoen 3 (HBO)

-

Zaterdag 26 november


K3, één jaar later – Serie première (VTM)

-

Zondag 27 november


Pørni – Seizoen 3 (Viaplay)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten