Staged

8.5 / 10
15 min
Komedie
Volg deze serie
8.5 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2020 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:15 min2020 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:BBC One
Staged is een Britse komedieserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 10 juni 2020.

David Tennant en Michael Sheen (die zichzelf speelden) zouden schitteren in een productie van Six Characters In Search Of An Author in West End. De pandemie heeft daar aan betaald, maar hun regisseur (Simon Evans - die ook zichzelf speelt) is vastbesloten de kans niet aan zich voorbij te laten gaan. Hij weet hoe groot de kans voor hem is en richt zijn aandacht op het overhalen van zijn sterren om te repeteren via internet.

Het enige wat ze hoeven te doen is de eerste scène te lezen, maar gedurende de serie stuiten ze op een veelheid aan oppositionele krachten: afleiding, verveling, thuisonderwijs en hun eigen ego.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Staged.

Nieuws (1)

Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
26 Oct 2020