Superman & Lois

7.7 / 10
45 min
Superhelden
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2021 - heden
NetwerkThe CW
1x10 15 juni 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2021 - heden
Netwerk:The CW
Superman & Lois is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie ging in première op 23 februari 2021.

Draait rond 's werelds beroemdste superheld en de beroemdste journalist terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die gepaard gaat met werkende ouders in de hedendaagse samenleving.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (1)

Superman & Lois - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (10)

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf 1 augustus 2020 tot en met 19 mei 2021.
wo 19 mei
3
Eind maart zal het zesde en laatste seizoen van Supergirl van start gaan bij The CW, het zal voorlopig de uitzendtijd van Superman & Lois overnemen.
8 mrt 2021
1

Populaire reacties (3)

8
23 mei 2021
goeie serie hoop dat ze dit volhouden.
toen arrow begon stond die ook enorm hoog op me lijstje maar dit geld ook voor the flash. supergirl kijk nog wel lekker weg.
nu zijn deze 3 van The CW saga nog het best te kijken.
maar de kwaliteit van dc legends, batwoman en blacklightning kelderen zo erg dat ik dit alleen kijk omdat er misschien nog een crossover komt.

nu is superman&lois gewoon iets nieuws wat enorm goed valt, en een serie die ik niet alleen kijk voor de crossover maar omdat ik het graag kijk en voor ga zitten. dus ja wat de schrijvers voor steken laat vallen bij die 3 hierboven scoren ze hoge ogen met superman en lois.

en vergeet stargirl niet. deze serie scoort ook hoge ogen aanrader mocht je deze ontgaan zijn.
9
19 mei 2021
Een hele goede serie van de CW kwalitatief veel beter dan de voorlopers Arrow, The Flash, Supergirl, en de minste van allemaal die Legends of Tomorrow....de serie is erg reëel opgezet.....van mij een dikke verdiende 9 al kan ik die niet meer geven pfffffffffffffff