Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in juli en augustus 2020

In juli en augustus staan er nog nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* nieuwe series die in juli hun première gaan krijgen.

Unsolved Mysteries (2020)

Te zien vanaf: 1 juli bij Netflix.
Het verhaal: Unsolved Mysteries (2020) is een moderne kijk op de klassieke serie die zich richt op mysteries in pure documentaire stijl, en opnieuw zal kijken naar kijkers om onderzoekers te helpen het boek te sluiten over langlopende openstaande zaken.
Genre: Documentaire


Canada's Drag Race

Te zien vanaf:Donderdag 2 juli bij Crave TV.
Het verhaal: Canada's Drag Race is de Canadese versie van het fenomeen RuPaul’s Drag Race.
De cast: Jeffrey Bowyer-Chapman, Stacey McKenzie, Anastarzia Anaquway, BoA, Ilona Verley en Jimbo.
Genre: Reality


Warrior Nun

Te zien vanaf: Donderdag 2 juli bij Netflix.
Het verhaal: Na wakker te zijn geworden in een lijkenhuis, ontdekt een verweesde tiener in Warrior Nun dat ze nu superkrachten bezit als de gekozen Halo-Drager voor een geheime sekte van op demon jagende nonnen.
De cast: Alba Baptista, Tristan Ulloa, Sylvia De santis, Thekla Reuten en Joaquim de Almeida.
Genre: Fantasy


The Baby-Sitters Club (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 3 juli bij Netflix.
Het verhaal: Een groep slimme, ondernemende vrienden proberen in The Baby-Sitters Club (2020) hun eigen babysitbedrijf te starten en leren onderweg uitdagende groeipijnen te overwinnen.
De cast: Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph, Xochitl Gomez en Alicia Silverstone.
Genre:


Ju-On: Origins

Te zien vanaf: Vrijdag 3 juli bij Netflix.
Het verhaal: De legendarische Japanse horrorfranchise die wereldwijd een grote hit is geworden, krijgt zijn eerste drama-aanpassing. In de Netflix Original-serie Ju-On: Origins keert het verhaal gebaseerd op een waarheid angstaanjagender dan fictie terug. Kunnen de mensen die in dit huis worden achtervolgd, aan zijn vloek ontsnappen? En wat voor grimmig incident deed zich in het verleden voor in dit vervloekte huis?
De cast: Yoshiyoshi Arakawam en Yuina Kurosima.
Genre: Horror


Slobørn

Te zien vanaf: Zondag 5 juli bij ZDF.
Het verhaal: Op het Noordzee-eiland Slobørn worden twee lichamen op een gestrande zeilboot ontdekt. Er begint een klassiek moordonderzoek, maar dan zijn er steeds meer tekenen dat er een gevaarlijk virus met de doden is meegekomen. De eilandbewoners zien de tekenen echter niet op tijd doordat ze het te druk hebben hun persoonlijke problemen. Ze hebben geen idee dat een dodelijk virus op zoek is naar slachtoffers onder de eilandbewoners en hun plannen genadeloos zal dwarsbomen.
De cast: Maximillian Brauer, Adrian Grünewald, Phileas Heyblom, Annika Kuhl en Emily Kusche.
Genre: Sciencefiction


NOS Srebrenica Journaal – De weg naar de val

Te zien vanaf: Maandag 6 juli bij NOS.
Het verhaal:In NOS Srebrenica Journaal – De weg naar de val wordt in zeven afleveringen bepalende gebeurtenissen rond de val van Srebrenica geschetst, tegen de achtergrond van het grotere verhaal: het uiteenvallen van Joegoslavië en de vraag hoe het nationalisme zo om zich heen kon grijpen.
Presentatie: Herman van der Zandt.
Genre: Documentaire

Japan Sinks: 2020

Te zien vanaf: Donderdag 9 juli bij Netflix.
Het verhaal: Japan Sinks: 2020 is gebaseerd op Sakyo Komatsu's 1973 bestseller sciencefictionroman Japan Sinks. Het verhaal van de web-anime uit 2020 speelt zich af na de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2020 en volgt het lot van de vier leden van de familie Muto, waaronder het hoofdpersonage Ayumu en zijn jongere broer Gou.
De stemmencast: Reina Ueda, Masaki Terasoma, Hiroyuki Yoshino en Kenshou Ono.
Genre: Anime


Little Voice

Te zien vanaf: Vrijdag 10 juli bij Apple TV+.
Het verhaal: Little Voice is een liefdesbrief aan de diverse muzikaliteit van New York en een verkenning van de universele reis van het vinden van je authentieke stem als jonge twintiger.
De cast: Shalini Bathina, Brittany O’Grady, Philip Johnson Richardson, Colton Ryan en Sena Teale.
Genre: Dramedy


Long Khong

Te zien vanaf: Zondag 12 juli bij Channel 3.
Het verhaal: Er staat veel op het spel bij het cheerleading-team, aangezien elk lid strijden om de kans om de centrale positie van dit jaar te worden. Wanneer Praewa, een getalenteerde onbekende, zich echter bij het team voegt, worden de andere leden door haar bedreigd en terroriseren ze haar constant in de hoop dat ze weggaat. Wanneer ze echter in Long Khong een belangrijke fles magie breken die Praewa beschermd, besluit ze hen te laten betalen.
De cast: Mark Siwat Jumlongkul, Ticha Wongtipkanon en Boun Noppanut Guntachai.
Genre: Horror


P-Valley

Te zien vanaf: Zondag 12 juli bij Starz.
Het verhaal: P-Valley vertelt het verhaal van een kleine stripclub en de personages die door haar deuren komen -de hoopvolle, de verlorene, de gebrokene, de ballers, de schoonheden en de verdoemden.
De cast: Brandee Evans, Nicco Annan, Shannon Thorton, Elarica Johnson, J. Alphonse Nicholson en Parker Sawyers.
Genre: Komedie


United We Fall

Te zien vanaf: Woensdag 15 juli bij ABC.
Het verhaal: United We Fall verteld het verhaal van een echtpaar met jonge kinderen en overijverige uitgebreide families die hun veroordelende grootmoeder bij hen intrekken lieten trekken.
De cast: Will Sasso, Christina Vidal, Jane Curtin, Guillermo Diaz en Ella Grace Helton.
Genre: Komedie


Brave New World (2020)

Te zien vanaf: Woensdag 15 juli bij Peacock TV.
Het verhaal: Een utopische samenleving bereikt in Brave New World (2020) vrede en stabiliteit door het verbod op monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis zelf.
De cast: Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Kylie Bunburry, Hannah John-Kamen en Joseph Morgan.
Genre: Sciencefiction


Cursed (2020)

Te zien vanaf: Vrijdag 17 juli bij Netflix.
Het verhaal: Een tiener-tovenares genaamd Nimue ontmoet in Cursed (2020) een jonge Arthur tijdens zijn zoektocht naar een krachtig en oud zwaard.
De cast: Katherine Langford, Gustaf Skarsgard, Daniel Sharman en Devon Terrel.
Genre: Fantasy


The Singapore Grip

Te zien vanaf: Zondag 26 juli bij ITV.
Het verhaal: The Singapore Grip volgt een Brits gezin dat in Singapore woonde ten tijde van de Japanse invasie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
De cast: Charles Dance, David Morrissey, Colm Meaney, Luke Treadaway en Elizabeth Tan.
Genre: Drama

Helter Skelter

Te zien vanaf: Zondag 26 juli bij EPIX.
Het verhaal: In Helter Skelter zijn er meer dan 50 jaar verstreken sinds Charles Manson en zijn cultureel toegewijde volgelingen hun gruwelijke misdaden begingen, en toch blijft het publiek echt in het duister over The Manson Family en hun reis naar de afgrond. Hoe kan één verhaal zo bekend, zo legendarisch en toch zo weinig begrepen worden?
Genre: Documentaire


Muppets Now

Te zien vanaf: Vrijdag 31 juli bij Disney+.
Het verhaal: Lichten! Muziek! Muppets! ... unscripted! Maak je klaar om je favoriete personages als nooit tevoren te zien in Muppets Now, een originele serie, die op 31 juli alleen op Disney + verschijnt!
De poppenmeesters: Peter Linz, Matt Vogel, Dave Goelz, Eric Jacobson, Bill Barretta en Julianne Buescher.
Genre: Komedie


Hieronder staan alle* nieuwe series die in augustus hun première gaan krijgen.

The Fugitive (2020)

Te zien vanaf: Maandag 3 augustus bij Quibi.
Het verhaal: The Fugitive (2020) volgt Mike Ferro, een arbeider die zijn onschuld moet bewijzen nadat hij ten onrechte wordt beschuldigd van het opblazen van een metro in Los Angeles.
De cast: Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook.
Genre: Actie thriller


Little Birds

Te zien vanaf: Dinsdag 4 augustus bij Sky Atlantic.
Het verhaal: Little Birds speelt zich af in Tanger in 1955, in de beroemde 'internationale zone' - een van de laatste buitenposten van koloniale decadentie. Voor de getroubleerde Amerikaanse debutante Lucy Savage is het een cultuurschok op meer dan één manier. Lucy verlangt naar een onconventioneel leven, vrij van de maatschappelijke kooi waarin ze is opgesloten en staat, samen met Tanger zelf, op het punt een pijnlijke maar noodzakelijke onafhankelijkheid te bereiken.
De cast: Nina Sosanya, David Costabile, Matt Lauria, Amy Landecker en Juno Temple.
Genre: Drama


Ted Lasso

Te zien vanaf: Vrijdag 14 augustus bij Apple TV+.
Het verhaal: Ted Lasso, een kleine universiteitsvoetbalcoach uit Kansas, wordt ingehuurd om een professioneel voetbalteam in Engeland te coachen - ondanks dat hij geen ervaring heeft met het coachen van voetbal.
De cast: Jason Sudeikis, Stephen Manas, Colin Blyth, Brendan Hunt, Hannah Waddingham en Bronson Webb.
Genre: Komedie


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot september.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1