Ju-On: Origins

5.7 / 10
30 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:Netflix
Ju-On: Origins is een Japanse horrorserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 3 juli 2020.

De legendarische Japanse horrorfranchise die wereldwijd een grote hit is geworden, krijgt zijn eerste drama-aanpassing. In de Netflix Original-serie Ju-On: Origins keert het verhaal gebaseerd op een waarheid angstaanjagender dan fictie terug.

Kunnen de mensen die in dit huis worden achtervolgd, aan zijn vloek ontsnappen? En wat voor grimmig incident deed zich in het verleden voor in dit vervloekte huis?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ju-On: Origins.

Nieuws (7)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
di 1 september
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
29 jun 2020
1
In juli en augustus staan er nog nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
30 jun 2020

Vergelijkbare series