The Fugitive (2020)

7.3 / 10
8 min
Actie, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/14afleveringen/2020 - heden
NetwerkQuibi
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:8 min2020 - heden
Genres:ActieThriller
Netwerk:Quibi
The Fugitive (2020) is een Amerikaanse actie-/thrillerserie van de zender Quibi. De serie ging in première op onbekend.

De serie volgt Mike Ferro, een arbeider die zijn onschuld moet bewijzen nadat hij ten onrechte wordt beschuldigd van het opblazen van een metro in Los Angeles.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Fugitive (2020).

Nieuws (10)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
di 1 september
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
Quibi heeft de premièredatum van de reboot van The Fugitive (1963) bekend gemaakt, de serie zal begin oktober verschijnen. Er is ook een trailer gelanceerd.
zo 26 juli

Populaire reacties (2)

6
30 aug 2020
Beetje jammer dat het maat 8 minuten is per aflevering