NOS Srebrenica Journaal – De weg naar de val

8.3 / 10
10 min
Documentaire
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2020 - heden
NetwerkNPO 2
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:10 min2020 - heden
Netwerk:NPO 2
NOS Srebrenica Journaal – De weg naar de val is een Nederlandse documentaire van de zender NPO 2. De serie ging in première op 6 juli 2020.

In zeven afleveringen worden bepalende gebeurtenissen rond de val van Srebrenica geschetst, tegen de achtergrond van het grotere verhaal: het uiteenvallen van Joegoslavië en de vraag hoe het nationalisme zo om zich heen kon grijpen. Presentatie: Herman van der Zandt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie NOS Srebrenica Journaal – De weg naar de val.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 6 juli
1
In juli en augustus staan er nog nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
di 30 juni
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni

Vergelijkbare series