Long Khong

10 / 10
50 min
Horror
Volg deze serie
10 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkChannel 3
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:Channel 3
Long Khong is een Thaise horror dramaserie van de zender Channel 3. De serie ging in première op 12 juli 2020.

Er staat veel op het cheerleading-team, aangezien elk lid strijden om de kans om de centrale positie van dit jaar te worden. Wanneer Praewa, een getalenteerde niemand, zich echter bij het team voegt, worden de andere leden door haar bedreigd en terroriseren ze haar constant in de hoop dat ze weggaat. Wanneer ze echter een belangrijke fles magie breken die Praewa had beschermd, besluit ze hen te laten betalen. Ze roept geesten en demonen op met haar bloed en schrijft de boodschap dat ze moeten sterven. Terwijl de andere leden worden geterroriseerd door geesten en demonen die hen willen doden, traint ze nog harder om de middelste positie in te nemen, zodat ze de laatste lach kan hebben. Ze zullen het echter niet zo gemakkelijk opgeven en zullen tot het laatste moment vechten om te overleven en hun doel te bereiken. Kunnen ze dit voor elkaar krijgen als hun leven elke nacht wordt bedreigd?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Long Khong.

Nieuws (2)

In juli en augustus staan er nog nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
30 jun 2020
Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
29 jun 2020