Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De series in september 2023 waar het meest naar uitgekeken wordt

Elke maand wordt Netflix gevuld met nieuwe content. Gloednieuwe series, spannende of hartverscheurende films of nieuwe seizoen van je favoriete tv-series. Dit zijn de series die je in september online moet kijken en waar het meest naar uitgekeken wordt.

Disenchantment


Op 1 september staat het vijfde - en laatste deel - van Disenchantment online. Deze Amerikaanse satirische fantasy animatieserie is van de makers van the Simpsons. Deze serie speelt zich af in de middeleeuwen, in het kleine spookachtige landje ‘Dreamland’. Kijkers volgen de avonturen van de negentienjarige Bean. Ze is de prinses van het koninkrijk én een rebelse alcoholist, die vooral een normaal leven wil leiden. Dat levert de nodige problemen op met haar vader, Koning Zøg, die Dreamland regeert. Bean wordt vergezeld door haar persoonlijke demon Luci (Bean is namelijk vervloekt) en de optimistische elf Elfo. In het laatste deel staat kijkers een epische strijd om Dreamland te wachten. Duidelijk is dat Queen Dagmar snode plannen heeft en dat Bean er alles aan moet doen om te voorkomen dat een profetie uitkomt, die voorspelt dat ze iemand van wie ze houdt, zal doden.

Virgin River


Op 7 september komt het vijfde seizoen van Virgin River op Netflix, een van de meest succesvolle series op de streamingdienst. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Robyn Carr. De hoofdrol is voor Alexandra Breckenridge, die Melinda Monroe speelt. Mel is een verpleegster uit Los Angeles. Omdat ze een nieuwe start wil maken, belandt ze in een afgelegen stadje in het noorden van Californië. Daar ontdekt ze dat het leven niet zo simpel is als ze dacht. In het vijfde seizoen, dat uit tien afleveringen bestaat, zien we Mel wennen aan een ander levensritme. Jack (Martin Henderson) ontfermt zich ondertussen over de toekomst van zijn bedrijf. Ook gaat het stadje gebukt onder bedreigingen, zoals een brand. Mocht je het seizoen straks in een etmaal doorheen jagen, niet getreurd: op 30 november komen er twee speciale ‘holiday episodes’ online. Ook is er is al een zesde seizoen aangekondigd.

Virgin River is zo’n serie waar je helemaal in op kunt gaan. Wil je heel even tussendoor iets anders doen? Dan kun je stoom afblazen in een online casino.

Sex Education


Op 21 september wordt het vierde (en laatste) seizoen van de populaire serie Sex Education eindelijk online geknald. De Britse serie vult al vijf jaar lang de schermen van veel Nederlandse kijkers. Voor wie de serie niet kent: de Britse serie draait om Otis Milburn (Asa Butterfield), de zoon van een sekstherapeut (gespeeld door Gilian Anderson). Ondanks dat hij nog een groentje is op seksgebied begint Otis samen met schoolgenoot Maeve (Emma Mackey) een eigen sekspraktijk op school.

In het vierde seizoen staan Otis en zijn beste vriend Eric (Ncuti Gatwa) voor een uitdaging door de sluiting van hun school, Moordale Secondary. Ze gaan naar Cavendish Sixth Form College, wat een flinke cultuurshock blijkt te zijn. Otis zet hier een nieuwe kliniek op, terwijl Eric vooral druk bezig is om niet weer een loser te worden. Ondertussen gaat Maeve haar droom achterna, in de Verenigde Staten op het prestigieuze Wallace University. Komen zij en Otis dit seizoen nog bij elkaar?

Ook andere iconische personages zien we dit seizoen weer terug, zoals Adam (Connor Swindells), Ruby (Mimi Keene) en Aimee (Aimee Lou Wood). Simone Ashley (Olivia), Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) lieten eerder weten dat ze niet zullen terugkeren en zijn dus niet meer te zien. Om dit gat te vullen, zijn er een aantal nieuwe personages die hun opwachting maken, zoals Schnitt's Creek-acteur Dan Levy en Thaddea Graham (onder andere bekend van Doctor Who).
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst