Meiden van de Herengracht

7.5 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2015 - heden
NetwerkNET5
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2015 - heden
Genres:Drama
Netwerk:NET5
Meiden van de Herengracht is een Nederlandse dramaserie van de zender NET 5. De serie ging in première op 2 september 2015.

Drie hartsvriendinnen proberen hun drukke carrières zo goed mogelijk te combineren met hun turbulente privélevens. Het glamourleven van de powervrouwen gaat echter niet altijd over rozen.
Hanna staat aan het roer van een modelabel, maar haar laatste modecollectie flopt en het lukt ook maar niet om de ware te vinden. Wendy is de baas van een grote tv-zender en haar huwelijk met haar man, muzikant, maar vooral huisvader tegen wil en dank, loopt nogal stroef. Nico is hoofdredacteur bij een toonaangevend tijdschrift en verliest zich in een affaire met een jonge fotograaf waardoor ze zowel haar huwelijk als haar reputatie op het spel zet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (1)

Meiden van de Herengracht - Seizoen 1

7

Populaire reacties (3)

avatar sonnetje9
8
15 okt 2015
Heerlijke serie, even lekker verstand op nul en genieten.
avatar merase
7
01 okt 2015
Grappig en ontspannend kijkvoer.

Vergelijkbare series

Doris
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem