Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Uit het leven van een bingewatcher: Hollands Glorie

Soms verschijnen er pareltjes van series, geheel van Nederlandse bodem. Series die helemaal van nu zijn. Jongensboeken of typische chicklits, maar dan in serievorm. Series waarvan je echt denkt dat ze alles in zich hebben om een langdurig succes te worden. Waar heel hip & happening Holland voor op die bank blijft zitten. Met goeie acteurs en actrices, bekende gezichten, en hier en daar zelfs wat verdwaalde cabaretiers.

Denk aan de serie Bluf. Over pokeren, vriendschap, succes en bedrog. Over een groep vrienden die hun droomleven leiden, en soms toch ook weer eventjes niet. Met heel veel humor, stoere acties, goeie muziek en mooie beelden van Amsterdam. Overleven de vriendschappen tussen de heren alle ontwikkelingen? Vergeet bij deze serie ook de erg leuke gastrollen niet!

Of wat te denken van de serie Meiden van de Herengracht? Hier zat écht alles in. Boeiende girlbosses in wie iedereen wel wat herkent. Humor. Liefde. Spanning. Mode. Vriendschap. De balans tussen werk en privé die eigenlijk nooit echt gevonden wordt. En ook hier weer schitterende beelden van onze hoofdstad. En van acteur Kay Greidanus… Dat ook.

En ook Bagels en Bubbels moet genoemd worden. De titel klinkt wat cheesy en dat is het verhaal ook, maar dat maakt het zeker niet minder fijn! Want soms is pure romantiek nou eenmaal lekker om naar te kijken en bij weg te dromen. Een bakker die als een baksteen valt voor internationale superster Noa. Lukt het hen om hun twee totaal verschillende levens te accepteren en vermengen met elkaar? Of zijn ze toch te verschillend? Zeg nou zelf: zelfs als je deze serie nog niet gezien hebt wil je nu weten hoe dit afloopt. Nou, ik ook!

Dit zijn allemaal series waarvan het onbegrijpelijk is dat ze niet doorgaan. Series waar je tijd in investeert, je benieuwd bent hoe het de hoofdpersonen verder vergaat, en vervolgens hoor je zomaar ineens nooit meer wat van ze. Superonbeleefd eigenlijk!

Ik pleit voor een nieuwe wet, die misschien nog nét meegenomen kan worden bij de formatieonderhandelingen: bij het beëindigen van een serie moet het verplicht worden om de serie netjes af te ronden zonder losse eindjes. Al is het maar in één aflevering, maar liefst meer natuurlijk: we need closure! Ik heb nog een lang verlanglijstje met binnen- en buitenlandse series die zomaar verdwenen zijn als in een slechte truc van Hans Klok. Waar mag ik dat inleveren?
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TM1993
27 sep 2017 20:45 -
Ben ik het helemaal mee eens! Allemaal hele fijne Nederlandse series! Zo zonde dat de meeste series, zowel in NL als in Amerika, allemaal eindigen zonder "closure". Dat blijf ik nog elke keer heel erg jammer en ook frustrerend vinden!
Reageer

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03