Marvel's The Falcon and the Winter Soldier

-
50 min
Superhelden
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Netwerk:Disney+
Marvel's The Falcon and the Winter Soldier is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 30 november -0001.

In The Falcon and The Winter Soldier gaan Captain America’s twee BFFs samen op avontuur, en wij rekenen op een loeispannende thrillerserie die doet denken aan Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier.

Nieuws (7)

Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
maandag, 11:00
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
De productie van de Marvel spinoff heeft vertraging opgelopen, mede door het coronavirus. Hierdoor kan de serie niet in de verwachte periode in première gaan.
vr 24 juli