Marvel's The Falcon and the Winter Soldier

-
50 min
Superhelden
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkDisney+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 - heden
Netwerk:Disney+
Marvel's The Falcon and the Winter Soldier is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 30 november -0001.

In The Falcon and The Winter Soldier gaan Captain America’s twee BFFs samen op avontuur, en wij rekenen op een loeispannende thrillerserie die doet denken aan Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier.

Nieuws (3)

Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
vr 13 maart
5
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december 2019 is verschenen.
wo 5 februari
Tijdens de uitzending van de Super Bowl heeft Disney+ gisteren in de Verenigde Staten een video vertoond met korte beelden van diverse nieuwe series uit het Marvel-universum.
ma 3 februari
1

Vergelijkbare series