Marvel's The Falcon and the Winter Soldier

7.9 / 10
50 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkDisney+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20212021 (Beëindigd)
Netwerk:Disney+
Marvel's The Falcon and the Winter Soldier is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 19 maart 2021.

In The Falcon and The Winter Soldier gaan Captain America’s twee BFFs samen op avontuur, en wij rekenen op een loeispannende thrillerserie die doet denken aan Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (2)

Marvel's The Falcon and the Winter Soldier - Seizoen 1

8.5

Marvel's The Falcon and the Winter soldier - Eerste aflevering

7.5

Populaire reacties (8)

avatar Ram1971
-
19 jan 2022
Geweldig
avatar seriefan90
7
09 Mei 2021
teleurstellende serie na een fantastische Wandavision serie had ik me zo verheugd hierop en man wat was ik teleurgesteld zeer zwak ook de personages van sam en bucky waren erg zwak john walker en zemo waren veel beter en interessanter om naar te kijken nee deze serie is voor mij geen herhaling waard het meest teleurstellendste en het zwakste wat ze ooit in de MCU gedaan hebben hopelijk heb ik geen TE hoge verwachtingen voor Loki

Vergelijkbare series

Marvel's The Falcon and the Winter Soldier