Marvel's The Falcon and the Winter Soldier

-
50 min
Superhelden
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 -  
NetwerkDisney+
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2020 (Beëindigd)
Netwerk:Disney+
Marvel's The Falcon and the Winter Soldier is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 30 november -0001.

In The Falcon and The Winter Soldier gaan Captain America’s twee BFFs samen op avontuur, en wij rekenen op een loeispannende thrillerserie die doet denken aan Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier.

Nieuws (4)

Het tweede seizoen van The Alienist, The Alienist: Angel of Darkness, gaat eerder dan gepland in première. Het seizoen zou oorspronkelijk 26 juli van start gaan.
zo 21 juni
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december 2019 is verschenen.
5 feb 2020