Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Serie van het jaar verkiezing 2021 poll acteurs

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.

Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is. En hoewel de lezer van MijnSerie series mag nomineren is dat toch niet helemaal genoeg.

Nu hebben we bedacht om elke maand een poll uit te brengen waarin er gestemd kan worden op vijftien series die in die betreffende maand zijn uitgekomen of in première zijn gegaan. Deze gegevens zullen wij verzamelen en meenemen in de nominaties aan het einde van het jaar.

Ik heb voor deze poll de twintig beste series genomen en daar een actrice en acteur uit gekozen die de meeste stemmen heeft gekregen. Je kunt deze maand stemmen op een acteur en actrice uit 2021. In de laatste poll van dit jaar zijn de acteurs aan de beurt.

De acteurs (op alfabetische volgorde):

Álvaro Morte (La Casa de Papel)
Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine)
Daryl Dixon (The Walking Dead)
Omar Sy (Lupin)
Raymond Thiry (Doodstil)
Regé-Jean Page (Bridgerton)
Sebastian Stan (Marvel's The Falcon and the Winter Soldier)
Titus Welliver (Bosch)
Tom Ellis (Lucifer)
Tom Hiddleston (Marvel's Loki)

Mocht er niets bijzitten deze maand, dan wellicht aan het einde van het jaar. Want aan het einde van het jaar zullen we de lezer uiteraard ook weer vragen welke serie(s) en/of acteur en actrice een nominatie verdient.

Je kunt tot 16 november je stem uitbrengen op de actrices, vanaf 16 november kun je gaan stemmen op de acteurs, en met je stem maak je kans op een gratis premium account van drie maanden.

De drie beste van elke maand zullen de volgende maand in de nieuwe poll worden gepubliceerd.

De uitslag actrices:

1. Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale)

2. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision)

3. Alba Flores (La Casa de Papel)/Jung Ho-yeon (Squid Game)

Prijsvraag

Serie van het jaar verkiezing 2021 poll acteurs
De prijsvraag is afgelopen.
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_DAVE2804
15 nov 2021 10:12 -
Leuk deze poll, maar Doodstil één van de twintig beste series van dit jaar (en daarom Raymond Thiry nomineren?) En wel Sebastian Stan, maar niet Anthony Mackie voor Falcon & Winter Soldier? Ik heb uiteindelijk gekozen voor Tom Hiddleston vanwege zijn geweldige rol als Loki.
Reageer
avatar_Mandy1966
15 nov 2021 10:16
Bijgewerkt op: 15 nov 2021 10:21
Er moeten helaas keuzes gemaakt worden. Je kunt je eigen nominaties via deze weg nog kenbaar maken: https://www.mijnserie.nl/nieuws/nominaties-prijzen/11579-nomineren-voor-de-serie-van-jaar-verkiezing-2021/
Reageer
avatar_BlackBiker
15 nov 2021 15:35 -
Ik heb mijn nominatie al op het forum gegeven en dat was niet iemand uit het bovenstaande rijtje. Ik denk dat mijn smaak toch wat afwijkt van de gemiddelde MijnSerie bezoeker want ik heb geen van de series die hierboven genoemd staat gezien, althans niet dit jaar.
Mijn keuze is overigens Adrien Brody in Chapelwaite.
Reageer
avatar_JanWillemK
15 nov 2021 22:52 - 15 nov 2021 22:53
Bosch is een aanrader! Van dit lijstje gaat mijn stem dan ook naar Titus Welliver.

Wel verrassend dat James Spader er niet tussen staat! Dat is toch wel een acteur die zijn rol in The Blacklist elke jaar weer geweldig neerzet.
Reageer