Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Dennis Haysbert speelt God in Netflix-serie Lucifer

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2016 bij FOX.

De serie Lucifer krijgt nog een vijfde en laatste seizoen bij Netflix. De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet in de serie afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.


Dennis Haysbert

Het vijfde seizoen van Lucifer bestaat uit maar liefst zestien afleveringen. Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen. Wanneer de eerste helft bij Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar dat zal dit jaar zijn. Entertainment Weekly heeft intussen gemeld dat God zijn opwachting maakt in het laatste seizoen van Lucifer en dat het personage gespeeld wordt door Dennis Haysbert. Volgens de website zal Haysbert in meerdere afleveringen te zien zijn. De acteur is onder meer bekend van de series Reverie, Shots Fired en Incorporated.
Vorige aflevering
A Chance at a Happy Ending
A Chance at a Happy Ending
05x16
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
07 jan 2020 13:57 -
Dennis Haysbert is vooral bekend van 24 met Kiefer Sutherland, waarin hij in de eerste seizoenen de president van Amerika speelde. Goed acteur!!
Reageer
avatar_anonymous
07 jan 2020 19:07
Ik ken hem vooral van The Unit.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 jan 2020 17:21 - 07 jan 2020 17:21
Valt nog mee dat ze geen lhbti vrouw van kleur met een handicap hebben gecast :-)
Reageer

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
woensdag, 15:00