Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Dennis Haysbert speelt God in Netflix-serie Lucifer

Lucifer is een Amerikaanse misdaadserie met een vleugje dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2016 bij FOX.

De serie Lucifer krijgt nog een vijfde en laatste seizoen bij Netflix. De ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), doet in de serie afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. In LA raakt hij bevriend met politierechercheur Chloe Decker (Lauren German), die niet wil geloven dat hij de duivel in menselijke vorm is. Hij helpt haar met diverse moordzaken.


Dennis Haysbert

Het vijfde seizoen van Lucifer bestaat uit maar liefst zestien afleveringen. Het seizoen wordt opgesplitst in twee delen. Wanneer de eerste helft bij Netflix verschijnt is nog niet bekend, maar dat zal dit jaar zijn. Entertainment Weekly heeft intussen gemeld dat God zijn opwachting maakt in het laatste seizoen van Lucifer en dat het personage gespeeld wordt door Dennis Haysbert. Volgens de website zal Haysbert in meerdere afleveringen te zien zijn. De acteur is onder meer bekend van de series Reverie, Shots Fired en Incorporated.
Vorige aflevering
Who's da New King of Hell?
Who's da New King of Hell?
04x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_DAVE2804
07 jan 2020 13:57 -
Dennis Haysbert is vooral bekend van 24 met Kiefer Sutherland, waarin hij in de eerste seizoenen de president van Amerika speelde. Goed acteur!!
Reageer
avatar_H3nDri3
07 jan 2020 19:07
Ik ken hem vooral van The Unit.
Reageer
avatar_BlackBiker
07 jan 2020 17:21 - 07 jan 2020 17:21
Valt nog mee dat ze geen lhbti vrouw van kleur met een handicap hebben gecast :-)
Reageer

Laatste nieuws

Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Vandaag, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.
Vandaag, 10:00
Dan Farah (Famous in Love) en Roy Lee (The Exorcist) werken aan een serie van de prijswinnende Poolse film The Hater voor HBO.
Vandaag, 09:00