Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lucifer: De zomer bij Netflix wordt een beetje heter dan normaal

Netflix heeft aangekondigd wanneer het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer van start zal gaan.

Het tweede deel van het vijfde seizoen zal nog voor het begin van de zomer te zien zijn bij de streamingsdienst. De streamer plaatste op Twitter een aankondiging met een meme van van Tom Ellis 'Lucifer en Lauren German's rechercheur Chloe Decker.

"We weten dat meer afleveringen is wat je echt verlangt. Seizoen 5B komt op 28 mei bij Netflix."

De fantasyserie die eerst op FOX werd uitgezonden en na drie seizoenen werd overgenomen door Netflix volgt Lucifer (Ellis) als verveelde heerser van de Hel. Hij komt naar Aarde, om precies te zijn Los Angeles, en gaat daar LAPD-detective Decker (German) helpen misdaden op te lossen. De grote vraag in het tweede deel van het vijfde seizoen zal zijn: 'Doen ze het of doen ze het niet?'

Een zesde en allerlaatste seizoen is inmiddels al aangekondigd. Het laatste seizoen dat waarschijnlijk eind 2021 of ergens in 2022 van start zal gaan, krijgt wel minder afleveringen.
Vorige aflevering
Spoiler Alert
Spoiler Alert
05x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
01 apr 2021 12:10 - 01 apr 2021 12:11
is het dan al officieel bevestigd dat seizoen 6 6 minder afleveringen zou krijgen? er gingen eerst geruchten rond ik heb nog niet gehoord dat het officieel zou zijn?
Reageer
avatar_Karel
05 apr 2021 10:05 -
Seizoen 6 krijgt 10 afleveringen staat op imdb
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00