Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe castleden voor laatste seizoen Lucifer

Nieuwe castleden voor laatste seizoen Lucifer

In het laatste seizoen van de misdadige fantasieserie Lucifer zullen twee nieuwe castleden zich voegen bij de cast van de populaire Netflix serie.
Merrin Dungey (Once Upon a Time) en Brianna Hildebrand (Trinkets) zullen in het laatste seizoen van Lucifer te zien zijn. Dungey zal te zien zijn in de rol van Sonya, een no-nonsense agent die een onverwachte band vormt met Amenadiel. Hildebrand zal de rol van Rory vervullen. Haar personage is een rebelse engel, die in de voetsporen van Lucifer wil treden. De actrices voegen zich onder andere bij hoofdrolspelers Tom Ellis (Rush) en Lauren German (Chicago Fire).


Lucifer ging in 2016 in première bij FOX. Netflix nam de serie over en ondertussen zijn er in totaal vijf afleveringen verschenen. Het aankomende zesde seizoen zal het laatste seizoen van de serie zijn. Lucifer draait om de ontevreden heerser van de hel, Lucifer. Hij doet afstand van zijn titel en verlaat zijn koninkrijk voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten